Cum recunosti un ceas Guess replica

ceasuri guess

Cum recunosti un ceas Guess replica 

Casa de moda Guess, „copilul” fratilor Paul si Maurice Marciano, a castigat, de-a lungul timpului, un loc binemeritat in industria modei. Pe langa colectiile vestimentare lansate, brandul Guess si-a largit sfera de influenta si in zona accesoriilor, comercializand nu doar bijuterii, ci si ceasuri. Cum acestea din urma s-au bucurat de o popularitate incredibila, creatorii si vanzatorii de ceasuri Guess fake nu au intarziat sa apara.

 

Ceasurile replica au devenit, in ultimii ani, din ce in ce mai convingatoare. Asta nu inseamna, totusi, ca falsurile nu pot fi recunoscute chiar si de o persoana fara prea multe cunostinte de specialitate. In ceea ce priveste ceasurile Guess, unul din cele mai populare branduri plagiate, autenticitatea unui astfel de accesoriu este chiar usor de stabilit.

Inainte de toate, trebuie sa aveti in vedere cinci factori:

·        Materialul

Materialul din care este realizat, finisarea si culoarea unui ceas Guess fake ar putea dezvalui adevarul despre provenienta acestuia. Acestea sunt printre cele mai clare indicii ale calitatii. De exemplu, in cazul unei replici ceas Guess, culorile sunt fie prea sterse, fie prea vii si stralucitoare, cu aspect ieftin.

 

·        Greutatea

Ceasurile Guess fake sunt realizate din materiale mai slab calitativ si mai ieftine, fiind, de asemenea, mai usoare decat cele originale. Pe cand ceasurile originale Guess au bratarile din otel inoxidabil placate auriu / rosegold prin procedeul PVD, ceasurile Guess replica au bratarile din alama placata ionic, sunt mult mai usoare ca si greutate decat otelul inoxidabil si mai putin rezistente la uzura, deseori, stratul de placare disparand in decurs de cateva luni.

·        Detalii gravate / pattern al cadranului

La ceasurile Guess autentice, gravurile sunt de obicei usor de distins, aliniate, spatiile dintre litere sunt egale, taieturile sunt precise si finisajele carcasei sunt de calitate, pe cand in cazul replicilor Guess acestea pot fi neclare si, mai mult decat atat, pot include erori gramaticale. Toate ceasurile Guess originale au elemente distinctive precum logo Guess pe catarama bratarii sau pe interiorul curelei, codul unic specific modelului (codurile ceasurilor Guess sunt de forma WXXXXX , ex: W0040g6, unde prima litera este W sau I pentru modelele destinate pietei internationale si U, G sau I - pentru modelele destinate pietei din America; iar la finalul codului se va regasi: G - Gents , L - Lady , P - set de ceasuri dama + barbat ). De obicei ceasurile Guess replica au un cod format din niste cifre fara o anumita semnificatie care nu are nici o legatura sau asemanare cu codul oficial al modelului original (ex: codul 8809, din poza de mai jos, nu are nici o legatura cu tipul de cod oficial al unui ceas original Guess). Daca pe spatele ceasului Guess pe care il detii este un numar similar celui de mai jos, atunci el este o replica. Un alt element distinctiv este modul de gravare: capacul ceasurilor originale Guess are textul si logoul brandului gravat in adancimea materialului, in schimb, la ceasurile Guess replica, elementele text sunt doar scrise.

 

·        Sunetul

In cazul unui ceas Guess autentic, mecanismele sunt foate fine, motiv pentru care sunetul acestora va fi greu de perceput. Daca ceasul se aude mult prea tare, achizitia este o replica ceas Guess.

Trebuie sa stiti, de asemenea, ca cele mai multe ceasuri Guess vin cu manual de instructiuni.

·        Functiile

Ceasurile originale Guess au deobicei functii precum afisaj data, cronograf, afisarea zilei saptamanii sau AM / PM. Ceasurile Guess replica au aceste functii doar "de design", indicatorii nefiind functionali, ci doar lipiti pe suprafata cadranului. 

Ceasurile Guess, de la origini

 

„Nascuta” in 1981, in Los Angeles, casa de moda Guess a devenit rapid un adevarat imperiu al modei. Paul si Maurice Marciano, cei care au pus bazele brandului, au lansat in 1983 prima colectie de ceasuri barbatesti Guess.

 

Fiecare ceas Guess satisface standardele inalte ale persoanelor care pun pret pe design, finisaje deosebite si detalii minutioase. Mai multe informatii despre modelele, preturile si caracteristicile ceasurilor acestui brand gasiti pe site-ul nostru, Ceasmania.ro, certificat ca distribuitor oficial de ceasuri Guess in Romania.

1 Comentarii

  • Avatar
   RACU RODICA
   feb 8, 2017

   Imi place foarte mult brendul, designul ceasurilor si imi doresc si eu un obiect de acest fel. Le admir mereu si ma atrag de fiecare data cand le vad.

Lasa un comentariu

* Nume:
* E-mail: (Nu se publica)
* Comentariu:
Scrie codul