Accesoriul perfect pentru tinutele ''all black''!

 

                   Wekeend-ul este sfarsitul de saptamana asteptat de noi toti, pentru ca dupa o saptamana aglomerata si incarcata, nu poate fi nimic mai potrivit decat doua zile de relaxare si de gestionare a timpului dupa bunul plac.

Cand vorbim despre wekeend vorbim implicit despre iesiriile cu prietenii fie la club, fie restaurant, fie pub, in dorinta de a lasa in urma toate gandurile si problemele acumulate in decursul saptamanii si de a avea parte de un timp de calitate alaturi de oameni asemeni.

Iesiriile de acest gen vin si ele la randul lor cu o gramada de probleme, legate de localul in care vom merge si tinuta pe care o vom purta, ce trebuie sa fie in concordanta cu acesta si cu starea noastra de spirit. Important pentru fiecare tinuta este accesorizarea acesteia, dat fiind ca acesta este aspectul ce tine de imaginatia noastra si de a scoate din tipar o tinuta ce la inceput putea parea simpla si comuna, asadar trebuie sa punem accent pe acest aspect si sa lucram la el.

Si pentru ca vorbim de iesirile la club/pub/restaurant accesorizarea trebuie sa fie destul de incarcata, pentru ca e momentul in care putem face asta, putem exagera cu accesorizarea, pentru ca e momentul in care vrem sa iesim in evidenta, si vrem sa scapam de aspectul adoptat de regula.

            Accesorizarea unei tinute incepe in primul rand cu alegerea ceasului, el reprezentand punctul de plecare in accesorizarea tinutei, daca avem un ceas auriu, restul accesorilor purtate trebuie sa fie de aceasi nuanta, daca ceasul este unul cu un design incarcat atunci restul accesoriilor trebuie sa fie mai simple dar de efect.

              In noua colectie de ceasuri G TWIST de la Guess Romania, gasiti ceasuri ce va pot ajuta sa va formati o tinuta perfecta pentru acest gen de iesire. Design-ul ceasurilor este unul complex, conturul cadranului fiind incrustat cu pietre semipretioase iar fundalul interiorului acestuia fiind cu sclipici, asadar ceasul o sa straluceasca la mana dumneavoastra si o sa completeze o mare parte din accesorizarea tinutei, deoarece nu veti mai fi nevoite decat sa va puneti o pereche de cercei micuti, eventual formati dintr-o piatra asemanatoare cu cele ale ceasului si un ruj indraznet pe buze.

Tinutele “all black” sunt foarte versatile atunci cand vine vorba de accesorizat, deoarece va puteti juca atat cu niste culori tipatoare, ce au ca rol sa invie putin tinuta dar si cu nuante ca argintiu sau auriu ce va pastra sumbritatea tinutei dar o vor contura intr-un mod elegant si suav.

            Ceasurile din colectia G TWIST, le gasiti pe diferite culori si nuante, asadar daca optati pentru o tinuta “all black” la care doriti o pata de culoare puteti alege un ceas cu o cureaua de culoare aprinsa, cum ar fi rosie, un ruj de aceasi culoare, si o pereche de cercei de dimensiuni mici. Iar daca preferati ca accesorizarea sa iasa discret in evidenta, puteti opta pentru unul dintre ceasuri cu o curea inchisa la culoare, iar daca nuanta cadranului este aurie, mergeti mai departe cu o accesorizare pe aceasi nuanta, cum ar fi niste cercei mici si un chocker potrivit, sau o pereche de cercei de dimensiuni mai mari fara nimic altceva.

 

                                               

 

 

                Daca preferati o tinuta mai casual, pentru ca iesiti doar la un suc cu prietenii si nu vreti sa va complicati prea mult, atunci puteti opta pentru o tinuta din jeans, sau o pereche de jeans si o bluza neagra, si unul dintre ceasurile din colectia G TWIST a carui curea are culoare bleumarin, si eventual o pereche de cercei micuti auri, in concordanta cu nuanta ceasului.

 

 

                 Asadar nu ezitati sa aruncati o privire peste noua colectie G TWIST de la GUESS si sa va alegeti ceasul care va va scoate din anonimat wekeend-ul acesta!

 

 

 

Lasa un comentariu

* Nume:
* E-mail: (Nu se publica)
* Comentariu:
Scrie codul