WESSE -> Brunch Affair event

Oamenii aleg sa participe la evenimente sau la petreceri din diferite motive, fie pentru ca asa e la moda, fie pentru ca simt nevoia unui respiro dupa o perioada incarcata, fie ca vor sa se dezlantuie pe ritm de muzica sau sa socializeze si sa petreaca un timp calitativ in preajma unor oameni asemeni.

The Brunch Affair, este un brand nou de petreceri in Bucuresti, inspirat din trendurile petrecerilor din capitale ca Londra, Paris etc. unde lucrurile stau putin diferit iar oamenii ce participa la acest eveniment , pun accentul pe atmosfera si invitatii din cadrul evenimentului.

Girls on Top, ultima petrecere de tip The Brunch Affair, ce a avut loc in primavara aceasta la SEVA, unul dintre restaurantele selecte din Bucuresti, s-a bucurat de un adevarat succes exceland prin activitatile de gen interactiv ce au avut loc, prin participantii la eveniment, care s-au dovedit a fi oameni frumosi, selecti, si prin locatia bine aleasa.

Dintre activitatiile care au avut loc in cadrul evenimentului, o sa vorbim de cea organizata de cei de la WESSE, noul brand de ceasuri pe care il puteti gasi si pe site-ul nostru, care au optat pentru organizarea unui concurs ce a avut ca si castig un ceas, de asemenea oamenii au putut vedea cateva dintre ceasurile WESSE, fiind amenajat un spatiu de prezentare a produselor iar atmosfera a fost una placuta si interactiva in care oamenii au putut afla cateva detalii si informatii despre ceasuri.

    

Pentru ca premisa celor de la WESSE este : “ For every occasion there is at least one Wesse “, modelele ceasurilor prezente in cadrul evenimentului au fost diversificate, invitatii avand posibilitatea sa probeze ceasurile, si de ce nu sa isi aleaga unul preferat sau potrivit evenimentului pe care mai apoi sa-l achizitioneze cu un discount oferit din partea acestora datorita participarii lor la concurs.

 

Oamenii au fost foarte receptivi la initiativa celor de la WESSE, si au participat intr-un numar destul de mare la concursul organizat de acestia, de asemenea au fost interesati de brand-ul in sine si de ideea acestora de a pune la dispozitia clientiilor o diversitate de modele de ceasuri la preturi accesibile, astfel incat ei sa aiba posibilitatea de a-si achizitiona mai mult de un ceas, si astfel ca pentru fiecare ocazie sau eveniment sa isi poata asorta ceasul cu tinuta aferenta evenimentului.

    

 

 

                 

Pentru cei de la WESSE seara s-a terminat in jurul orei 02:00, tobola fiind organizata la ora 00:45, castigatorul a fost anuntat printr-un SMS ca i-a fost extras cuponul completat si ca poate veni sa-si ridice ceasul WESSE.

  

Fericitul castigator a fost reprezentat de o domnisoara pe nume Silvia Gabriela, ce cu toate ca nu s-a asteptat, a plecat acasa cu unul dintre ceasurile WESSE. Echipa celor de la WESSE i-au inmanat ceasul cu entuziasm chiar in aceeasi seara, oferindu-i posibilitatea sa il aleaga chiar ea, dintre modelele expuse la stand. Iar dupa ce a fost inmanat ceasul castigatoarei, nu a mai rasmas decat sa se faca cateva poze cu castigatoarea, pentru a capta fericitul moment, pentru ceilalti petrecerea continuand pana spre dimineta.

 

Felicitari celor de la WESSE pentru initiativa lor de promovare a brand-ului si de a oferi posibilitatea unuia dintre cei prezenti la eveniment sa castige unul dintre ceasuri.

 Ceasurile WESSE le puteti gasi pe site-ul nostru -> https://ceasmania.ro/ceasuri-de-mana/wesse/ 

Lasa un comentariu

* Nume:
* E-mail: (Nu se publica)
* Comentariu:
Scrie codul