Eleganta la un simplu pas

                        

Noul ceas din colectia HIGHRISE este de-a dreptul fermecator, iar noua deja ne-a castigat admiratia si increderea.

Dupa cum puteti vedea este un ceas elegant, este un ceas pretios, pe care nu oricine il poate purta. De ce? Pentru ca trebuie sa fie purtat cu stil, si spre deosebire de alte ceasuri acesta nu poate fi purtat cu orice, este un ceas pentru costum, sau pentru tinute elegante, astfel poate fi purtat cu usurinta doar de persoanele care opteaza pentru acest gen de tinuta.

                                                   

Ceasul guess highrise este probabil cel mai elegant ceas din categoria de ceasuri barbatesti, si se diferentiaza prin design-ul lui simplu, neincarcat, putand fi integrat cu usurinta in orice tinuta eleganta.

Pentru domni care aleg sa incerce una dintre sugestile celor de la Guess Romania despre eleganta si stil, si vor sa incerce sa integreze in tinutele fie de zi cu zi, fie pentru anumite ocazii acest ceas, atunci nu mai stati pe ganduri si puneti-l in valoare prin purtarea acestuia cu cele mai frumoase costume barbatesti dar nu va limitati numai la asta.

Ceasul Guess este cu atat mai pretios datorita micilor cristale din interiorul cadranului, cristale de 0.005 carate, predestinate sa ofere cadranului simplu, pentru ca dupa cum puteti observa nu este incarcat absolut deloc, si chiar mai mult este de o simplitate covarsitoare, iar micile cristale ofera aceea sclipire, acel ceva de care era nevoie.

Ceea ce il face diferit fata de celalalte ceasuri este faptul ca nu poate fi purtat decat cu anumite tinute, si astfel el poate deveni un „must have” pentru cei ce apreciaza individualitatea acesuia.

 

Lasa un comentariu

* Nume:
* E-mail: (Nu se publica)
* Comentariu:
Scrie codul