Tu stii ce porti la mana?

          Istoria brand-ului Guess incepe in anul 1981, infiintat de Georges Marciano, caruia pe parcurs i s-au alaturat fratii sai Maurice, Armand si Paul, impreuna infiintand o companie de blugi, ce avea sa devina una dintre cele mai renumite companii de brand-uri Fashion din lume.

In 1984, GUESS a introdus pe piata linile de ceasuri cunoscute sub numele de „Guess“, „Guess Steel“, iar „Guess Collection“.

Ceasurile Guess sunt caracterizate ca fiind ceasuri fashion, in concordanta cu imaginea Guess, ele continua evolutia brand-ului si sunt adresate tinerilor si consumatorilor de moda din intreaga lume.

Ceasurile Guess oferă o gama larga de stiluri pentru barbati si femei. Cronometre pentru femei dispun de stiluri care variază de la trendy-casual la sofisticat-chic. Colecția de ceasuri barbați cuprinde cel mai bun design masculin, materiale și tehnologie.

Atentia constanta la idei noi si modele de ultima ora mentine brandul interesant și relevant pentru tendințele din zilele noastre.

 

     Asadar stim ca aceste ceasuri sunt o emblema a modei si a a bunului gust, dar „It's not just about looking beautiful, it's more about how they are inside”, deci hai sa vedem cum arata ceasurile Guess in interior.

 

Ceasurile Guess sunt ceasuri cu mecanism quart, asta inseamna ca ele sunt alcatuite din componente electronice, alimentate de o baterie, si pot fi de tip analog sau digital.

 Un ceas cu cuart este alimentat de un oscilator electronic, sincronizat cu cristale de cuart. Curentul electric face cuartul interior sa pulseze cu o frecvență precisa. Frecvența este defalcata printr-un circuit integrat, în care puterea este eliberata printr-un mic motor pas cu pas, ce pune indicatoarele de ceas în mișcare.

Cuartul este o tehnologie de ceasornic folosit în mod obisnuit. Miscarile electronice nu includ adesea parti în miscare si sunt actionate de baterii.

 

Mecanismele folosite in fabricarea ceasurilor marca Guess sunt Seiko si Citizen Miyota.

 

Seiko Epson Corporation (Epson fiind o abreviere pentru "Fiul imprimantei electronice"), sau pur și simplu Epson, este o companie japoneza de electronice și unul dintre cei mai mari producători de imprimante de calculator din lume și Echipament informațional și imagistic. Este una dintre cele trei companii de bază ale grupului Seiko, un nume cunoscut în mod tradițional pentru fabricarea ceasurilor Seiko de la înfiintarea sa.

 

Citizen Watch Co., Ltd. (Shishizun tokei Kabushiki-gaisha) este compania de bază a unui grup japonez la nivel global, cu sediul în Tokyo, Japonia. Compania a fost înființată ca Institutul de Cercetare Shokosha Watch din 1918. Este cunoscută ca producătorul mașinilor unelte de precizie Cincom de precizie si ceasuri Citizen. Denumirea comercială a provenit dintr-un ceas de buzunar Citizen aparut in 1924. Este unul dintre cei mai mari producători de ceasuri din lume.

 

Miyota este o mecanism japonez a ceasurilor de mana care este utilizată de mulți producatori de ceasuri. Miyota face parte din grupul de companii Citizen. Majoritatea producatorilor de ceasuri nu fac mecanisme proprii, ci folosesc mecanisme de ceas standard produse de companii specializate. Miyota este folosit de multe ceasornicari, cum ar fi ceasurile Bernhardt, Camel, Citizen, Dugena, Festina, Jacques Lemans, Kyboe, Invicta, Lip, Laco si Perseo.

 

 

 

Componentele principale ale unui ceas cu mecanism Quart sunt:

 

-Baterie

-Cristale de cuart

- Bobina magnetica

- Rotite

- Pinioane de prindere

Mecanismele, respectiv interiorul ceasurilor Guess sunt prezentate in imagiinile de mai jos, in functie de model acestea pot fi diferite ca si dimensiune.

Ele sunt prevazute cu o protectie din plastic fie in jurul mecanismului, fie dispusa pe suprafata acestuia, din nou, in functie de model poate sa difere.

Ceasul de mana este un accesoriu intim. Cele mai bune ceasuri traiesc în armonie și interactioneaza cu purtatorul, iar functiile lor ofera o legătură linistitoare si satisfacatoare emoțional.

 

 

Lasa un comentariu

* Nume:
* E-mail: (Nu se publica)
* Comentariu:
Scrie codul