Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Culoare Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Display
Culoare Cadran

Curea / Bratara

Material Bratara
Culoare Bratara
Latime Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri barbatesti Briston

Brice Jaunet devine creatorul brandului de ceasuri de mana Briston fiind inspirat de pasiunea sa pentru sport si calatorie, Brice si-a alimentat dorinta de a aduce creativitatea lui la viata inspirat de bunicul sau care a fost co-fondatorul brandului NewMan si motivat de un spirit antreprenorial inca din copilarie.

In anul 2012 impreuna cu niste designeri elvetieni a creat brandul de ceasuri Briston, el lucrand pana atunci pentru cele mai mari branduri de ceasuri in pozitii de management.

Brice Jaunet a dorit să creeze ceasuri autentice si frumose dar la prețuri accesibile iar aceste ceasuri de mana sa reflecte gandurile, personalitatea si cercetarile sale.

Un ceas barbatesc Briston poate fi accesoriul perfect pentru mai multe tinute. Fie ca sunt persoane pasionate de calatorie sau persoane pasionate de sport aceste ceasuri barbatesti evidentiaza spiritul liber.

Un ceas de mana Briston este un accesoriu ce pune in evidenta masculinitatea, potrivit spre exemplu, pasionatilor de golf.

Aceste ceasuri barbatesti se disting prin calitatea materialelor din care sunt realizate, cat si prin culori.

Materialele folosite in prelucrarea acestor ceasuri barbati sunt calitative, si aici vorbim despre otel inoxidabil dar si de un material mai special ce nu este prea des intalnit in compozitia materialului principal folosit in constructia ceasului si anume acetat din carapace de broasca testoasa, care de altfel are o contributie si in design-ul respectivului ceas barbatesc.

Curelele acestor ceasuri barbatesti sunt din nylon NATO, si sunt dispuse pe o multitudine de culori, pornind de la culori calde pana la culori tari si inchise.

Un ceas barbatesc Briston se diferentiaza printr-un design deosebit cu un cadran patrat si are anumite functii cum ar fi: cronograf, afisaj data, afisaj 24h, tahimetru, functiile acestea sunt importante in special pentru persoanele cu un stil de viata activ.

Colectia de ceasuri barbatesti Clubmaster de la Briston a luat nastere prin asocierea dintre materiale si forma.

Un ceas barbatesc din aceasta colectie este realizata dintr-un material calitativ si anume un nailon extrem de dur, rezistent la apa, cu un cadran dintr-o forma atipica unui ceas de mana obisnuit.

Toate aceste elemente fac ca ceasurile barbatesti Briston sa fie accesoriul perfect, cu un aspect sportiv, chic, dar si elegant.

Acest ceas de mana poate fi purtat atat intr-o tinuta casual cat si intr-o tinuta sport pe care o poate transforma cu usurinta intr-una sport casual.

Arata 1 - 1 din 1
Arata 1 - 1 din 1