Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Material Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Display
Culoare Cadran
Cronograf

Curea / Bratara

Culoare Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri barbatesti Bulova

 Joseph Bulova a infintat marca de ceasuri Bulova in America in epoca de aur a industriei si a progresului.

In anul 1875, fiind un lider vizionar Joseph Bulova a dezvoltat marca de ceasuri de mana Bulova care ii poarta numele cu o ambitie de neclintit pentru  perfectiune, eficienta si precizie pentru calitate.

Un mic magazin in centrul orasului New York  a reprezentat inceputul creatiilor lui Joseph Bulova acesta fiind alimentat de asumarea de riscuri a vremii.

Inca de la inceput, aceste ceasuri de mana s-au remarcat ca fiind unele de o calitate superioara, dinamice si inovatoare.

De la productiea standardizata de ceasuri, marca Bulova a inovat dezvoltand primului ceas electronic modern cu tehnologie proprie ce avea ca baza o proprietate denumita tuning-fork, astfel ca acest ceas de mana devine cel mai precis din lume la acea vreme.

Acest model de ceas de mana s-a vandut in peste 4 milioane de exemplare.

Bulova introduce tehnologii pentru ceasuri inca de la inceput, tehnologii precum mecanismul automatic rezistent la apa si socuri. Alimentat de un mecanism cu quartz, Bulova pretinde ca este cel mai precis ceas de mana din lume, cu o abatere maxima de 10s/an.

In prezent Bulova produce ceasuri de mana sub denumirea de Accutron (Swiss made), Caravelle și Harley-Davidson.

Un ceas barbatesc marca Bulova se distinge prin inovatie, rafinament si calitate.

Modelele de ceasuri barbatesti si de dama de la Bulova au o rotire mult mai lina, ruland la 16 batai pe secunda (fata de alte modele exclusiviste, marca Rolex – 8 batai / secunda, sau Seiko, cu 10 batai buy tadalafil online / secunda).

Aceste ceasuri barbatesti Bulova sunt o extraordinara investitie acestea avand o calitate impecabila si o manufactura exclusivista. Un ceas barbatesc Bulova aduce o nota de eleganta si rafinament oricarei tinute.

Marca Bulova detine o gama larga de modele de ceasuri barbatesti.

In categorile ceasuri barbati o sa gasiti ceasuri potrivite atat pentru o tinuta clasic eleganta dar si pentru o tinuta sport.

Arata 1 - 5 din 5
Arata 1 - 5 din 5