Ceasuri barbatesti Lambretta

Initial fondatorul brandului de ceasuri Lambretta a inceput  prin productia de scutere.

In cartierul Lambrate din Milano aflat în nordul Italiei, Ferdinando Innocenti a condus o fabrică de tuburi din oțel, acesta producând componente pentru forțele aeriene italiene in timpul celui de-al doilea război mondial.

Pentru ca afacerea sa supravietuiasca, dupa razboi,  Innocenti a trebuit să găsească un nou produs.

Acesta a fost inspirat de scuterele Cushman importate de  armata americană în Italia dandu-si seama că poate aplica si in fabrica lui. Innocenti a vazut scuterul ca fiind transport sigur și distractiv dar si accesibil și revoluționar în design, o mobilitate a maselor.

In Italia și în întreaga lume aceast scuter a îmbunătățit calitatea vieții pentru mulți, fiind o idee de geniu.  Acest scuter a fost pe cale să devină o legendă, Innocenti devenind unul dintre noii giganți industriali ai Italiei postbelice.

Ceasurile Lambretta doresc sa surprindă sentimentele de independenta, distractie si libertate, sentimente pe care călătoria pe un scuter te face să te simți.

Un ceas barbatesc Lambretta este elegant si unic, potrivit pentru orice ocazie, timp si dispozitie, comunicand fericire si atitudine.

Curelele acestor ceasuri de mana se gasesc in diferite culori si materiale, se poate opta pentru din otel inoxidabil sau o curea de piele.

Aceste ceasuri barbatesti pot accesoriza cu succes orice tinuta.

Pentru o tinuta eleganta se poate opta un ceas barbatesc cu o curea de piele iar pentru o tinuta casual-sport se poate opta pentru un ceas de mana cu o curea din otel inoxidabil.

Modelele de ceasuri barbatesti sunt diverse, unele avand un design foarte atipic, si anume forma cadranului care este patrata, asadar aceste ceasuri barbatesti sunt foarte masculine, si de dimensiuni destul de mari.

Pe langa aceste ceasuri barbati, gasim de asemenea ceasuri barbatesti foarte finute, cu un design minimalist, de dimensiuni mai mici, cu o curea din mesh sau piele, ce pot fi purtate cu tinute elegante sau casual fara prea multa bataie de cap, avand un design destul de simplu, aceste ceasuri barbatesti se pot integra foarte usor in orice tinuta.

Curelele din piele ale acestor ceasuri de mana au o paleta vasta de culori astfel incat puteti gasi atat culori calde cat si unele indraznete.

Aceste ceasuri barbatesti au un design deosebit ce se potriveste perfect cu un stil casual si relaxat.

Ceasurile de mana Lambretta pot fii purtate atat la o intalnire de afaceri cat si la o plimbare relaxata.

Un ceas barbatesc colorat poate fi pata de culoare a unei tinutei.

Ceasurile barbatesti Lambretta sunt rezistente si elegante, insufland o atitudine puternica.