Filtrare produse

Ceasuri barbatesti Lorus

Celebrul Seiko Watch Corporation realizeaza și comercializeaza marca de ceasuri Lorus, acesta de asemenea face ceasurile Pulsar si Seiko. Pentru a completa deja cunoscutele marci Pulsar și Seiko, brandul Lorus a fost lansat pentru prima dată în Europa în 1982. Lorus oferind nu numai produse accesibile, ci și produse cu design ridicat și calități tehnologice, a fost un succes instantaneu.

Lorus ofera acum ceasuri de mana Kinetic în colecția sa de produse, pe langa toate funcțiile standard, cum ar fi cronografele solare, digitale, duo-display și alarme, profitand de angajamentele imense la progresul tehnologic realizate de compania Seiko Watch.

Aceste ceasuri sunt accesibile pentru orice tip de buzunar, pretul unui ceas de mana variind de la 190 lei pana la 440 lei.

Ceasurile Lorus sunt vandute in toata lumea prin rețelele de distribuitori din Europa, Canada, Africa de Sud, Fiji și Oceania.

Aceste ceasuri de mana sunt de o inalta calitate datorita materialelor folosite si de tehnologia avansata folosita in realizarea lor.

Exista o gama larga de ceasuri barbatesti ce pot fi purtate la orice tinuta. Orice tinuta poate fi pusa in valuare datorita diversitatii curelelor.

Acestea variaza de la curele din piele, silicon sau otel inoxidabil.

Pentru o tinuta sport este potrivit un ceas barbatesc din silicon, acesta putand fii purtat de cei ce practica de exemplu un sport precum tenisul.

O tinuta all black poate fi accesorizata cu  un ceas de mana Lorus din otel inoxidabil.

Un ceas barbatesc ce are cureaua de piele este potrivit pentru o tinuta eleganta sau business.

Curelele de piele pot fi in nunate de maro sau negru.

Un ceas barbatesc Lorus ofera unei tinute personalitate si unicitate.

Un ceas barbatesc este alegerea ideala pentru orice tinuta. Un ceas barbatesc este un accesoriu ce pune in valoare orice tinuta masculia.

 

Arata 1 - 36 din 36
Arata 1 - 36 din 36