Filtrare produse

Ai filtrat dupa:

  Carcasa

  Material Carcasa

  Ceasuri barbatesti Luminox

  Barry Cohen, o persoana inovatoare a identificat o nevoie pe piata si a inceput sa o dezvolte creand brandul de ceasuri de mana Luminox . Acesta a ajuns la un sistem de iluminare auto-alimentat, fiind un veteran al industriei de ceasuri, si a realizat că acest sistem ar face ceasurile de mana mai vizibile și mai ușor de citit în locuri cu lumină scăzută sau lipsite de lumină. C

  Colaborand cu  Richard Timbo, Luminox a luat nastere în 1989,  luandu-si angajamentul de a oferi lizibilitate si luminiscență de ultimă oră în rândul de ceasuri sportive de înaltă performanță.  Brandul Luminox a devenit celebru datorita ceasului Navy SEAL.

  In 1993 Nick North, ofiterul asistent RDT & E  pentru Seals Navy a fost rugat sa caute un ceas de mana potrivit si calitativ pentru misiunile de noapte, acesta a gasit soluția la o expoziție comercială în care a descoperit Luminox.

  O noua descoperire a luat nastere, Cohen lucrand impreuna cu Nick North pentru a dezvolta un ceas de mana special pentru ei.

  Luminox a primit A.N.U. (Authorized for Navy Use), trecand de toate testele riguroase iar dupa 20 de ani SEAL a ales aceeasi marca.  Luminox a inceput să comercializeze același stil de ceas (model 3001) în întreaga țară și în lume, dupa ce au furnizat ceasurile catre SEAL .

  In 1999, Luminox a fost solicitat de către piloții Forțelor Aeriene ale SUA care zburau cu avionul F-117 Nighthawk, aceste ceasuri de mana devenind recunoscute.

  Un ceas barbatesc Luminox este ideal in conditii de lumina scazuta sau in lipsa acesteia. Acesta este și motivul pentru care piloții americani Air Force F-117 Nighthawk ™ au solicitat ceasuri Luminox

  Aceste ceasuri barbatesti pot fi folosite pana la  25 de ani în orice conditii.

  Ceasurile de mana Luminox sunt intotdeauna vizibile, unele dintre modelele din categoria ceasuri barbat avand un design  foarte complex si destul de incarcat, compus din culori aprinde si diverse. pornind de la culorile calde ca: rosu, oranj, galben, pana la culorile reci ca: verde, albastru, bleumarin, ce sunt dispuse fie ca si culoare predominanta a cadranului acestor ceasuri barbatesti, fie doar indecsii orari si imdicatorii.

  Datorita diversitatii modelelor acestor ceasuri barbatesti, optarea pentru un ceas barbatesc Luminox este o decizie buna, dat fiind ca se pot gasi ceasuri barbatesti caracteristice fiecarui stil in parte, fie sport, fie elegant, fie casual.

  Un ceas barbatesc Luminox este rezistent, puternic și precis. Avand toate aceste caracteristici ceasurile de mana Luminox devin mai mult decat un accesoriu.

  Un ceas barbatesc poate schimba total o tinuta, acesta o completeaza si ii aduce un plus stilistic.

  Aceste ceasuri sunt unice si folosite in cele mai ineditii conditii, colectia de ceasuri de mana Space Series va fi purtata de astronauți și pasageri în spațiu. 

  Aceste ceasuri barbatesti sunt perfecte pentru un stil de viata stortiv si pentru conditii vitrege.