Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Material Carcasa

Cadran

Display
Iluminare cadran
Cronograf

Curea / Bratara

Latime Bratara

Functii

Ceasuri barbatesti MASERATI

Maserati dedica fiecarei masini pe care o fabrica perfecțiune tehnică și atentie deosebita acordată detaliilor lucru ce se reflecta si in creatia de ceasuri de mana ale sale. 

Ceasurile clasice, originale, captureaza cele mai iconice elemente din istoria si designul lui Maserati.

Colectia de ceasuri barbatesti Maserati este de o calitate superioara. Acestia au o gama diversificata de ceasuri de mana in ceea ce priveste nuantele si materialele acestora.

Varietatea curelelor face ca aceste ceasuri barbatesti sa poata fi purtate ata la tinute sport cat si in cazul tinutelor elegante.

Cadranul acestor ceasurilor de mana poate fi simplu sau cronograf.

Un ceas barbatesc Maserati este masculin si rafinat si poate fi purtat cu usurinta la o competitie sportiva, de pasionatii de sporturi extreme sau de cei pasionati de masini.

Aceste ceasuri de mana au carcasele realizate din otel inoxidabil.

Pentru o competitie sportiva, se potriveste in mod special, un ceas barbatesc cu cureaua din silicon si cu cadranul cronograf.

In ceea ce priveste cureaua, se poate opta pentru una in nuanta de negru. O tinuta casual poate fi transformata intr-una sport casual prin alegerea unui ceas barbatesc ce are cureaua din otel inoxidabil. 

Pentru persoanele care prefera o tinuta mai classy in majoritatea timpului este recomandat un ceas barbatesc ce are cureaua din piele.

Si in acest caz Maserati are o gama larga de ceasuri barbatesti ce au cureaua din piele in nenumarate nuante. Se poate opta pentru un ceas clasic ce are cureaua din piele de culoare maro sau neagra.

Brandul Maserati este unul ce se potriveste barbatilor puternici si de succes.  Aceste ceasuri barbatesti reprezinta mult mai mult decat un accesoriu.

Cu siguranta aceste ceasuri de mana pot satisface si cele mai inalte standarde masculine.

Arata 1 - 19 din 19
Arata 1 - 19 din 19