Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Material Carcasa

Cadran

Display
Cronograf

Curea / Bratara

Latime Bratara

Functii

Ceasuri barbatesti Perigaum

Un brand ce reprezinta filozofia construirii de ceasuri elegante în permanenta, cu miscari mecanice și precizie astronomica este brandul Perigaum 1972.

Fiind determinati sa dezvolte cele mai calitative produse, producatorii acestor ceasuri de mana sunt mereu inovatori si precisi in munca pe care o depun. Neil Armstrong a devenit prima persoană care a mers pe Luna la 21 iulie 1969. Fondatorii ceasurilor Perigaum au fost inspirati semnificatic de cuvintele sale istorice "Acesta este un mic pas pentru un om, Un salt uriaș pentru omenire ".

Un ceas barbatesc Perigaum este prin excelenta calitativ, producatorii punand accentul pe precizie, design si pe calitatea materialelor. Perigaum investeste o mare parte din timp, resurse si efort in dezvoltare si cercetare pentru a promova constant acest domeniu. In Cantoanele Elvețiene este aproape complet asamblata si fabricata seria de modele de ceasuri de mana deosebit de sofisticate, acolo traditia este dedicata productiei de ceasuri.

Un ceas barbatesc Perigaum 1972 va fi intotdeauna cunoscut ca fiind exclusiv printre cunoscatorii in domeniu - asa cum ar trebui să fie.

Componentele tehnologice ale acestor ceasuri de mana sunt in permanenta dezvoltare acestea fiind printre cele mai precise din lume.

Aceste ceasuri barbatesti se disting prin calitate si precizie.

Un ceas Perigaum nu va da niciodata gresi in cadrul unei tinute elegante.

Cunoscatorii vor alege mereu ceasuri barbatesti Perigaum 1972.

 

Arata 1 - 6 din 6
Arata 1 - 6 din 6