Ceasuri barbatesti Rhodenwald & Söhne

Fondata in anul 2007 de catre mai multi experti si entuziasti in industria de ceasuri, Rhodenwald & Söhne este o marca unica si independenta.

Misiunea brandului este de a reinventa lumea ceasurilor, filozofia din spatele marcii este aceea de a crea ceasuri de mana cu propriul lor caracter si un raport atractiv pret-performanta.

Rhodenwald & Söhne pune accentul pe provocarea de a crea ceasuri de mana nemuritoare, cu caracter propriu dar care nu devin niciodata demodate.

Tehnologia dovedita si calitatea celor mai bune materiale sunt calitatile pe care se bazeaza aceasta marca de ceasuri dar fara a neglija aspectele globale.

Vechile tradiții și obiectele de artizanat devin din ce în ce mai importante, in special datorită agitației frenetice. De la designul inițial, prin primul prototip până la crafting, ceasurile de mana Rhodenwald & Söhne provin din simbioza designerilor creativi, ceasornicarilor cu experienta si entuziastilor pasionati.

Rezultatul este negresit o combinatie armonioasa de calitate, atentie la detalii si design fara sfarsit. Gama de ceasuri barbatesti ofera clientilor ocazia de a alege cel mai bun accesoriu pentru tinuta lor.

Ceasurile de mana Rhodenwald & Söhne au carcasa din otel inoxidabil ceea ce le ofera o rezistenta mai mare la zgarieturi.

Un ceas barbatesc in culori vii este alegerea perfecta pentru o tinuta chic si la moda. Orice tinuta poate fi completata de un ceas Rhodenwald & Söhne.

Aceste ceasuri barbatesti se potrivesc atat pentru tinutele elegante cat si pentru cele casual.

Rhodenwald & Söhne reprezinta mai mult decat un ceas de mana, este o reinventare si o descoperire a timpului.

Pentru tinute elegante se poate opta pentru un ceas barbatesc din piele, iar pentru tinutele casual un ceas barbatesc din otel inoxidabil.

Aceste ceasuri barbatesti sunt unice si au un design deosebit.