Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Material Carcasa
Culoare Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Display
Cronograf

Curea / Bratara

Material Bratara
Lungime Bratara
Latime Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri barbatesti Sekonda

Sekonda este o marca britanica ce a fost infiintata in 1966 si care oferind o valoare exceptionala prin expertiza absoluta a devenit un nume de uz casnic.

Initial ceasurile erau fabricate in Rusia. Relocarea fabricii in Hong Kong prin introducerea miscarii de cuart, a permis companiei  brandului Sekonda sa introduca mai multe stiluri de ceasuri de mana care sa fie in pas cu toate tendintele modei.

Sekonda a devenit rapid un brand cunoscut cu suport extensiv de marketing si servicii superioare pentru clienti.

Sekonda a devenit cea mai bine vanduta marca de ceasuri în unitati din Marea Britanie in 1988 datorita acestei combinatii si prin sustinerea continua a marketingului, pozitie ce se mai desfasoara si astazi.

In perioada din 1998 s-au produs numeroase schimbari odata cu introducerea pe piata mondiala a numeroase marci de moda in ceea ce priveste ceasurile de mana.

Cu toate ca Sekonda a ramas cel mai important brand de vanzare a trebuit sa fie luate masuri.

In 2004 lanseaza marca seksy sub umbrela brandului mama Sekoda.

Cu o publicitate inteligenta, gama de lansare a fost compusa din  doar unsprezece modele.

Sekoda capteaza cele mai noi tendințe de moda in fabricarea acestor ceasuri de mana, realizate cu cristale Swarovski® și cu o garanție de doi ani, cu ajutorul unei echipe de design din Marea Britanie. Aceste ceasuri de mana devin o adevarata bijuterie.

Sekoda are o gama larga de ceasuri barbatesti. Acestea se ridica intotdeauna la nivelur asteptarilor fiind in pas cu toate tendintele modei.

Un ceas barbatesc Sekonda se ridica la toate standardele de calitate, deoarece controlul strict al calității este o caracteristică al tuturor ceasurilor Sekonda sau toate denumirile asociate.

Standardele acestora au asigurat 1.6 milioane de ceasuri vandute si mai putin de 1% returnate, Sekoda nu sacrifica niciodata calitatea.

Un ceas barbatesc ce se potriveste atat unei tinute elegante cat si unei tinute mai casual. Curelele acestor ceasuri de mana sunt din otel inoxidabil sau din piele.

Achizitionat pentru un cadou sau pentru sine, un ceas barbatesc ramane cea mai potrivita alegere datorita calitatii.

Arata 1 - 3 din 3
Arata 1 - 3 din 3