Ceasuri de dama 666BARCELONA

666Barcelona este un brand de ceasuri care reprezinta rezultatul unirii tendințelor actuale de design care coexistă în orașul Barcelona cu aplicarea celor mai noi tehnologii în producerea unui ceas de mana de calitate.

Brandul 666Barcelona foloseste aceste două valori clare design  si tehnologie si ofera aceste tendinte lumii. Începând cu crearea sa, este propusa o modalitate personală și riscantă de abordare a tendințelor din diferite cerințe culturale și într-o societate în continuă schimbare.

Designul acestor ceasuri dama face diferenta si este rezultatul unui mod specific și diferit de a interpreta tehnologia și utilitatea.

Echipa 666Barcelona a încorporat un caracter unic pentru fiecare piesă de ceas de dama din această colecție, păstrând câteva caracteristici comune ale acesteia.

Este interesant faptul ca mecanismul acestor ceasuri dama este încărcat automat prin intermediul unei contragreutăți de fiecare dată când mișcăm încheietura mâinii și fără baterii.

Aceste ceasuri de mana vor rămâne încărcate între 42 și 52 de ore. Faptul că nu este cazul să fie deschis pentru a schimba bateriile, crește calitatea impermeabilă și evită accesul prafului la mecanism sau la cadran, precum și la deteriorarea acestora. Un ceas de mana cu cuarț vibrează la o frecvență înaltă de 32 768 Hertz, ceea ce il face extrem de precis, cu oscilație mai mică de 1 minut pe an.

Ledurile acestor ceasuri de mana au o multitudine de culori.

Gama de modele din categoria ceasuri  dama este realizata din materialele precum piele, otel inoxidabil si cauciuc. Se diferentiaza de celeleate ceasuri prin designul unic si futurist.

Pentru tinutele casual sport se poate opta pentru un ceas de dama cu o curea din piele subtire care arata nu doar a un simplu ceas, ci ca o bratara ceas.

Pentru persoanle mai indraznete se poate opta pentru acele ceasuri dama cu cadran patrat si cu rea din otel inoxidabil. Daca se merge pe un stil clasic se pot alege acele ceasuri dama cu curea din piele simpla sau subtire.

pe pagina
Arata 1 - 40 din 42
Arata 1 - 40 din 42