Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Culoare Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Display
Culoare Cadran

Curea / Bratara

Material Bratara
Culoare Bratara
Lungime Bratara
Latime Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri de dama Accurist

În 1946, lucrând de la sediul de pe strada St John din cartierul Clerkenwell din Londra, Asher și Rebecca Loftus au înființat brand-ul de ceasuri de mana Accurist cu intenția de a crea un nume de marcă de valoare durabilă. Ca si cea mai mare parte a competiției de atunci, fabricarea de ceasuri Accurist au fost realizate în întregime din componente elvețiene.

Asadar acestia au devenit punct de vânzări care garantează calitatea și care, împreună cu prețurile competitive, a contribuit formarea unei reputații de valoare pe piata de ceasuri de mana.

În anii 70' a apărut introducerea de ceasuri digitale cu cuarț, iar tehnologia dezvoltată de la L.E.D la L.C.D a fost implementata intr-un ceas de mana cu cuarț digital al lui Accurist, care a fost ales ca un ceas de mana oficial al piloțiilor noului avion Concorde. 

In 2015 Accurist a lansat o colectie noua de ceasuri dama si ceasuri barbatesti ambalate frumos pentru a crea o impresie de durată a brandului cu adevărat britanic.

In categoria ceasuri dama, gasim o multitudine de ceasuri, pe dimensiuni diferite, pornind de la ceasuri de mana feminine si de dimenmsiuni mici. Aceste ceasuri dama pot avea fie o curea finuta, nu foarte lata, chiar ingusta, cu u un cadran de o circunferinta mai mare, dar o grosime perfecta, ceasuri ce se pot purta fie cu o tinuta eleganta, fie cu o tinuta casual.

Tot aici in categoria ceasuri dama gasim si ceasuri de dimensiuni mai mari si cu un design mai masculin, din punctul de vedere al formei cadranului, al genului de curea, ceasuri ce se pot purta cu tinutele casual spre sport.

Deasemenea cei de la Accurist, merg pe ceasuri dama bijuterie, si au in colectia lor de ceasuri dama cateva modele de ceasuri care au un model aparte, ce pot inlocui cu usurinta o bratara eleganta si de efect.

Arata 1 - 2 din 2
Arata 1 - 2 din 2