Ceasuri de dama Christina London

Creatoarea brandului de ceasuri Christina London este Christina Hembo. Spiritul antreprenorial si-a pus amprenta asupra sa inca din copilaria in momentul in care la varsta de 9 ani si-a deschis un spatiu de joaca in curtea parintilor. A absolvit scoala de Business si timp de 6 luni a calatorit in jurul lumii. La intoarcere, a urmat cursurile de design la Southampton Institute si-a finalizat educatia cu o diploma de master in design la Universitatea de Arte din Londra.

A inchiriat cu sotul un apartament in Londra. S-au gandit si au venit cu idee in care au crezut 100%.

Cei doi soti si-au dorit sa reuseasca sa creeze ceasuri elvetiene de lux cu diamante veritabile la preturi accesibile.

Prima colectie de ceasuri de mana a fost realizata intr-un timp relativ scurt, iar vanzarea s-a facut rapid.

Prima colectie de ceasuri dama a fost depozitata in dormitor, iar facturile pentru aceasta erau facute de mana, acest lucru nu a contat insa pentru cei doi intreprinzatori care erau foarte creativi si-si doreau sa-si creasca business-ul cat mai eficient si rapid.

In opt ani au reusit sa creeze o companie cu 250 de clienti danezi care exporta ceasuri dama si bijuterii in peste 15 tari. Un motiv de mandrie pentru acest brand a fost producerea de ceasuri de mana pentru familia regala a Danemarcei.

Un ceas de dama Christina London se distinge prin rafinament si eleganta.

Cele mai populare ceasuri dama sunt cele cu cadran rotund si curea din piele sau din metal si diamant.

Ceea ce este cel mai interesant la acest brand de ceasuri este faptul ca merg pe aproape acelasi concept ca cei de la Pandora, si anume in categoria de ceasuri dama, sunt ceasuri care pot fi personalizate dupa bunul plac.

Se poate schimba discul ce inconjoara cadranul ceasului, iar la unele dintre aceste ceasuri dama, fie cu o cureaua prevazuta deja, sau care se poate cumpara separat si atasa, pe care se poate pune talismane de-a lungul timpului, astfel clientii isi pot personliza ceasul cu cu un cost scazut, deoarece talismanele pentru aceste ceasuri dama se pot achizitiona pe parcurs.

Acest ceas de dama este unul de o calitate superioara, iar diamantul ii confera o nota de eleganta, pe langa talismanele care ii creaza si confera o personalitate ceasului.

Un astfel de ceas se potriveste atat la tinute elegante, cat si unele business.

Acele ceasuri dama cu o curea metalica se potrivesc pentru tinutele casual.

Un ceas de mana marca Christina London este o bijuterie ce va atrage priviri.