Ceasuri de dama Daniel Wellington

Brandul de ceasuri Daniel Wellington a pornit dintr-o calatorie intamplatoare in jurul lumii. Fondatorul brandului DW, Filip Tysander, aflat in Insulele Britanice a cunoscut un gentelman de origine birtanica cu un stil aparte si interesant, insa foarte modest.

In ceea ce priveste purtatul accesorilor, in special al ceasurilor, Daniel Welligton, , avea un stil unic. El purta ceasuri vintage pe curele NATO. Impresionat profund de povestile de viata ale lui Daniel Wellington , cat si pentru stilul sau atemporal, Filip Tysander a hotarat sa lanseze o linie de ceasuri ce ii poarta numele. Filip Tysander si-a lansat noua colectie de ceasuri inspirat de Daniel Wellington la intoarcerea din calatorie adaptand curelele de inspiratie NATO.

A ales apoi culorile din care urmau sa fie realizate curele. Designul caracasei a fost conceput intr-un stil minimalist. rezultatul fiind unul de succes ce a uimit prin colectia sa de modele de ceasuri dama cat si ceasuri barbatesti.

Exista o gama variata de modele de ceasuri dama.

Aceste ceasuri de mana au curele tip NATO, cat si din piele si se imbina perfect cu stilul minimalist al carcasei care le ofera sentimentul de atemporalitate.

Inspiratia pentru curelele NATO a venit de la elementele care compuneau uniformele marinei britanice, unde scafandrii foloseau benzi rezistente din nailon peste costumele lor ude.

Chiar daca designul curelelor a fost reinerpretat, acesta pastraza o legatura puternica cu Insulele Britanice.

Materia prima pentru realizarea curelelor folosite este importata din Italia.

Aceste ceasuri dama sunt potrivite oricarei ocazii. Elementele tradiţionale se imbină perfect cu stilul minimalist al carcasei ceea ce face ca aceste ceasuri dama sa devina un accesoriu ce da viata oricarei tinute.

Fie ca este un eveniment, un joc de tenis sau o zi insorita pe malul marii aceste ceasuri dama reprezinta o piesa potrivita pentru orice ocazie.