Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Cadran

Display

Curea / Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri de dama Escape

Pentru persoanele care iubesc viata si sunt in cautarea de noi descoperirri, brandul Escape este specializat pe accesorii si ceasuri de mana create special pentru iubitorii de aventura.

Se refera la a trăi astăzi și a prețui ziua de ieri. Un spirit de aventură pentru ceea ce este nou, cu nostalgia trecutului și cum ne modelează. Un brand de ceasuri ce interpreteaza viata prin frumusețea lumii din jurul nostru, spre sufletul din interior.

Nucleul ESCAPE reprezinta pasiunea  pentru un produs de calitate și o apreciere pentru aventura. Colectia de ceasuri de mana ESCAPE este inspirata din arta si are puncte comune cu diferite culturi ajungand la imbinarea unei estetici comune.

Aceste ceasuri dama vorbesc despre experiența care cultivă inovația din spatele designului, prin materialele alese si filozofia care influențează fiecare detaliu.  Un ceas de mana ESCAPE reprezinta o calatorie de creare a unui obiect artizanal.

An de an sunt explorate culturi din întreaga lume, se experimenteaza senzatia acelor momente din acea calatorie si inspiratia de la mari declaratii la detalii fine. Un ceas de mana ESCAPE reprezinta un accesoriu unic.

Materiale din care sunt realizate aceste ceasuri dama sunt de o calitate excelenta si diversificate.

In functie de ocazie se poate opta pentru ceasuri dama cu o gama variata de curele din otel inoxidabil, piele sau silicon. Aceste ceasuri dama pot fi purtate la diferite tinute, de la cele elegante la casual si sport. Un ceas de mana ESCAPE este durabil si datorita geamului realizat din cristal mineral.

Aceste ceasuri dama reprezinta cea mai buna varianta de a iesi din anonimat si de a arata extrordinar!

 

pe pagina
Arata 1 - 40 din 56
Arata 1 - 40 din 56