Ceasuri de dama Haemmer

Haemmer este un brand non-conformist. Orice ceas Haemmer trebuie privit ca fiind unul rebel ce se revoltă în mod special împotriva principalei industrii transmitand valoarea brandului.

Este o marca germana de ceasuri provocatoare care a inteles ca schimbarea decisivă a lumii s-a întors mereu împotriva curentului. Premisele si modul de lucru a acestor ceasuri dama duc spre o revoluționare a tot ce fac, pe o diferentiere fata de celalalte companii de ceasuri.

Standaredele de lucru in producerea acestor ceasuri dama sunt unle ridicate si se doreste mereu depasirea lor.

Schimbările sunt inevitabile si dorite, venind desigur, dintr-un alt mod de gândire despre un ceas de mana. Fiecare persoana este unica si are dreptul de a trai, acesta fiind unul dintre motto-urile ce caracterizeaza aceste ceasuri de mana.

Misiunea echipei de productie de ceasuri este să ofere vizionarilor și minților transcendentale ale lumii șansa de a se diferenția de mase și de a-și exprima individualitatea, ceea ce acestia cred ca este posibil cu ajutorul unui ceas de mana potrivit, si cu caracteristicile unui HAMMER.

Ceea ce diferentiaza aceste ceasuri dama de altele este o coroană de poziționare pe partea stângă. Aceasta caracteristica oferă un confort revoluționar la purtare. Aceste ceasuri dama au un design aparte, iar o mare parte din ceasuri sunt prevazute cu cronograf ce indica ora, minute, secunde si data.

O alta caracteristica a acestor ceasuri este data de cadranul prevazut cu indicatori luminescenti. Ceasurile de mana de Haemmer sunt limitate la 999 de exemplare și poartă numerele lor de serie individuale gravate cu laser pe marginea carcasei frontale. Acest detaliu face ca fiecare ceas de dama HAMMER să fie la fel de individual ca personalitatea celui care il poartă.

Aceste ceasuri dama reprezinta accesoriul perfect pentru acele persoane dinamice si non-conformiste ce vor sa iasa mereu in evidenta prin calitate si rafinament.