Ceasuri de dama Joh. Rothmann

Joh. Rothmann este mai mult decat un ceas, reprezinta o declaratie.

Managerii acestui brand s-au ocupat de cele mai mici detalii pentru a reflecta esența și fiabilitatea mărcii.

Componentele acestor ceasuri  sunt de cea mai inalta precizie pentru a obține beneficii majore de calitate și de fabricație, care la rândul lor garantează cea mai bună valoare posibilă pentru clienții brandului. aceste ceasuri trebuie sa functioneze cu cea mai mare precizie.

In realizarea unui ceas de mana, o mulțime de știfturi se angajează între ele în procese personalizate pentru a transforma o idee în realitate. Fiecare ceas de mana Joh.Rothmann este un intreg proces de dezvoltare creativă si reprezinta în primul rând  o provocare tehnica.

In departamentul propriu de design se efectueaza studii de piata pentru a evalua evoluțiile de proiectare iar proiectele de design sunt dezvoltate și îmbunătățite pentru ca fiecare dintre aceste ceasuri dama sa-si gaseasca drumul la încheietura unui nou proprietar. Dupa ce toate etapele și probele de producție au fost aprobate și eliberate de controlul calității se incepe productia acestor ceasuri de mana.

Prioritatea marcii Joh.Rothmann pe parcursul procesului de producție este calitatea, in fabricarea acesor ceasuri dama. . Zi de zi sunt investite unitatea si energia intregii forte de munca ce creează o nouă bogăție de mici opere de artă- ceasuri dama apreciate in intreaga lume. Misiunea companiei este de a crea ceasuri dama unice, care vor fi ele însele trend-settere.