Ceasuri de dama Lambretta

Fondatorul brandului Lambretta a inceput initial prin productia de scutere. În timpul celui de-al doilea război mondial, Ferdinando Innocenti a condus o fabrică de tuburi din oțel  în cartierul Lambrate din Milano, în nordul Italiei, producând componente pentru forțele aeriene italiene.

Dupa incheierea razboiului, Innocenti trebuia să găsească un nou produs pentru ca afacerea lui să supraviețuiască. A fost inspirat de scuterele Cushman pe care armata americană le-a importat în Italia (ca mijloc de a transmite informații de la o divizie la alta și de a transporta soldați individuali în jurul bazei), iar Innocenti și-a dat seama că poate aplica si in fabrica lui, dezvoltand o oportunitate de afacere. Scuterul era vazut ca un mijloc de mobilitate a maselor. Un transport sigur și distractiv care a fost accesibil și revoluționar în design. A fost o idee de geniu care a îmbunătățit calitatea vieții pentru mulți, în Italia și în întreaga lume. Scuterul Lamberetta era disponibil in sase culori pastelate, iar la sfârșitul anilor '40 scuterul Lambretta a fost vândut si în străinătate.

Ceasurile Lambretta doresc sa surprindă sentimentul de libertate, distracție și independență pe care călătorul pe un scuter te face să le simți. Ceasurile Lambretta sunt importate si in Romania si distribuite de catre Ceasmania.ro. Curelele se pot gasi in diferite culori si materiale.

In gama acestor ceasuri dama se poate opta pentru o curea de piele sau din otel inoxidabil.

Aceste ceasuri dama pot accesoriu perfect oricarei tinute, dat fiind ca sunt disponibile pe o multitudine de culori, fiecare persoana poate opta pentru culoarea care se potriveste stilului vestimentar sau poate de altfel scapa de monotonie printr-un ceas de mana aparte, intr-o culoare aprinsa, sau poate opta pentru unul dintre acele ceasuri dama prevazute cu buline colorate, sau in linii colorate.

O tinuta casual-sport se pot accesoriza cu acele ceasuri dama cu o curea din otel inoxidabil, iar pentru o tinuta mai eleganta se potriveste un ceas de mana cu o curea de piele.

In ceea ce priveste culorile pentru curelele din piele ale acestor ceasuri dama este una variata, asadar puteti  gasi si culori calde, pastelate, dar si unele indraznete.

Aceste ceasuri dama sunt potrivite atat pentru o plimbare relaxanta cat si la o intanlire de afaceri, trebuie doar sa stii sa faci alegerea corecta.