Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Culoare Cadran

Curea / Bratara

Material Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri de dama LAPIZTA

LAPIZTA este cunoscut ca fiind un brand dinamic cunoscut pentru ceasurile sale îndrăznețe care reflectă pasiunea infinită a stilurilor de viață extreme.

Fiecare ceas de mana LAPIZTA infuzează elemente de sport extrem. Brand-ul de ceasuri LAPIZTA a fost creat pentru a traduce și împărtăși pasiunile personale cu altii si a fost fondata de ceasornicari priceputi. Prin conceptul si design-ul ceasurilor se transmite fiecarui ceas de dama stari, si sentimente omenesti ca indrazneala, pasiune si extremitate, astfel pornind inca de la culorile de care dispun aceste ceasuri de mana, care sunt destul de contrastante si diverse. 

In categoria ceasuri dama sunt ceasuri pe dimensiuni destul de mari, si anume de 43 mm, dar care exceleaza prin simplitate si rafinament. Culorile in care gasim aceste ceasuri dama sunt diverse, gasim si combinatii cu culori metalice, iar pietrele de pe conturul cadranului complimentează personalitatea și individualitatea acesor ceasuri dama.

Ca un ceas de mana elegant, care nu este departe de perfecțiune,  si care trezește pasiunile din interior.

 Ca si majoritatea ceasurilor barbatesti si acestea din categoria ceasuri dama sunt facute din materiale calitative, curelele sunt din silicon pe culori ca alb, roz, rosu, negru, iar ca si stil, sunt sport-casual, asadar sunt ceasuri dama pe care le puteti purta in zilele in care abordati tinute lejere, sau chiar sport.

Daca doriti sa iesiti putin din anonimat puteti incerca sa purtati diferit aceste ceasuri dama si sa le integrati in tinute masculine, cum ar fi un sacou, sau un costum masculin, deasemenea puteti incerca sa le asortati cu tinutele de vara, chiar si rochite, dar nu foarte elegante ci casual, iar ceasul sa reprezinte piesa de rezistenta.

Echipa LAPIZTA cauta mereu noi aventuri si prin designul acestor ceasuri dama să-i inspire pe ceilalți să se împingă până la limită - să-și îmbrățișeze PASUL INFINIT și să-și cucerească visurile necurate.  Aceste ceasuri dama se deosebesc prin detaliul semnului infinit, pentru ca timpul petrecut trebuie sa fie infinit.

 Diferentiarea de celalalte ceasuri fac din aceste ceasuri dama piese ale timpului necesare pentru colectia vostra de ceasuri.

Arata 1 - 8 din 8
Arata 1 - 8 din 8