Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Material Carcasa
Culoare Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Display
Culoare Cadran

Curea / Bratara

Material Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri de dama Lorus

Lorus este o marca de ceasuri realizata și comercializata de celebrul Seiko Watch Corporation, care de asemenea face ceasuri Pulsar, ceasuri Seiko și ceasuri Lorus.

Acest brand a fost lansat in Europa in anul 1982 pentru a completa cunoscutele mărci Pulsar și Seiko. Lorus a fost un succes instantaneu, oferind nu numai produse accesibile, ci și produse cu design ridicat și calități tehnologice. Lorus poate oferi acum ceasuri de mana Kinetic în colecția sa de produse, alături de toate funcțiile standard, cum ar fi cronografele solare, digitale, duo-display și alarme avand progresul tehnologic realizate de compania Seiko Watch.

Pretul acestor ceasuri dama poate varia de la 190 lei pana la 440 lei, ceea ce face accesibil achizitionarea pentru orice tip de buzunar.

Aceste ceasuri dama sunt vandute in toata lumea prin rețelele de distribuitori din Europa, Canada, Africa de Sud, Fiji și Oceania. Aceste ceasuri sunt calitative si se remarca prin tehnologia avansata folosita in realizarea acestora, dar si a materialelor folosite.

Designul produselor din categoria ceasuri dama este unul destul de clasic si simplu, u sunt foarte incarcate cu detalii inutile. Deasemenea in aceasta categorie de ceasuri dama veti gasi ceasuri unisex ce va pot incanta prin design-ul lor, simplu, dar de efect, iar dimensiunea cadranului nu este exagerata, asadar pot fi purtate cu usurinta atat de catre doamne cat si domni.

Exista o gama variata de ceasuri dama ce poti fi asortate la orice tip de tinuta. Diversitatea curelelor poate pune in valore orice tinuta. Acestea pot varia de la curele din otel inoxidabil, la piele si silicon. . Pentru persoanele ce sunt adeptele unei tinute elegante sau business se potrivesc acele ceasuri dama ce au cureaua din piele. Aceasta curea de piele poate fi atat in nunate de maro sau negru. Pentru a scoate in evidenta o tinuta all black se poate accesoriza cu un ceas de mana din otel inoxidabil.

Lorus reprezinta alegerea ideala pentru acele ceasuri dama ce pun in valoare o tinuta feminina.

 

Arata 1 - 3 din 3
Arata 1 - 3 din 3