Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Material Carcasa
Culoare Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Display

Curea / Bratara

Material Bratara
Lungime Bratara
Latime Bratara

Ceasuri de dama NIXON

Brandul de ceasuri Nixon este de origine americana si a fost infiintat in anul 1998. Cei de la Nixon pun accentul pe lucrurile mici care de regula trec neobservate, insa nu pot fi ignorate. Birourile sunt amplasate langa Oceanul Pacific in California de Sud.

Ceasurile de la Nixon sunt fabricate in California de Sud.

Oamenii de la Nixon fabrica ceasuri de mana ce sunt distribuite in America, Europa, Australia si Asia. Un ceas de mana Nixon se remarca prin respectul pe care i-l ofera clientului.

Un ceas de mana Nixon trebuie sa reflecte intrega personalitate, dar sa se si potriveasca cu tinuta si accesorile alese in acea zi.

Totul a inceput ca o frustrare la o lipsa de ceasuri de mana de calitate care sa vorbeasca simultan in diferite medii pentru clienti si de atunci a crescut intr-un grup de sportivi, vedete rock, retaileri si loialisti dedicati care aduc produsele Nixon pe piata.

Nixon livreaza acele ceasuri dama care răspund nevoilor clientilor sai în diverse medii de lucru și de joacă de mare stres.

In categoria ceasuri dama, se gasesc atat ceasuri dama cat si ceasuri unisex, asadar si dimensiunile ceasurilor difera pornind de la 26mm, si aici gasim acele ceasuri dama finute, elegante, ce pot fi integrate cu usurinta in tinute elegante, dar si casual, ajungand pana la 40mm si aici vorbim de cele unisex, ca si design acestea sunt diverse, plecand de la ceasuri clasice, pana la cele fashion, punctul comun fiind simplitatea acestora. 

Perspectivele echipei contribuie la o expresie unificată: accesorii proiectate în echipă, personalizate pentru o viață vie. Aceste ceasuri dama se remarca prin calitate si atentia la detalii. Exista o gama variata de ceasuri dama ce se potrivesc cu succes oricarei tinute. Pentru o tinuta eleganta se poate opta pentru un ceas de dama cu o curea din otel inoxidabil si o culore deosebita rosegold.

Pentru tinutele casula se poate opta pentru ceasuri dama cu o curea argintie din otel inoxidabil.

Aceste ceasuri dama marca Nixon reprezinta mai mult decat un simplu accesoriu, devin o promisiune a calitatii.

Arata 1 - 3 din 3
Arata 1 - 3 din 3