Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Material Carcasa
Culoare Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Display
Culoare Cadran

Curea / Bratara

Material Bratara
Culoare Bratara
Lungime Bratara
Latime Bratara

Ceasuri de dama Obaku

Marca de ceasuri de origine daneza Obaku creaza accesorii deosebite cu detalii de lux la preturi accesibile.

Inspirația din spatele fiecărui ceas de mana de la Obaku vine de la tradiția clasică daneză de design combinată cu filozofia Zen care se concentrează asupra lucrurilor esențiale din viață. Originea numelui acestui brand de ceasuri dintr-o ramură a acestei filosofii antice asiatice. Impreuna, aceste două linii de gândire creează modele de ceasuri dama simple și curate care sunt frumoase si pretioase si vor ramane asa un timp destul de indelungat.

 Un element important al acestor ceasuri dama este faptul ca fiecare ceas de mana este inscripționat pe carcasă cu numele designer-ului care l-a creat. Acest element face ca orice ceas marca Obaku sa fie mai mult decat un simplu accesoriu, sa devina un accesoriu pretios.

Caracasa acestor ceasuri dama este fabricata din otel inoxidabil, iar gemul este realizat din cristal mineral durificat ceea ce face ca acestea sa fie rezistente la zgarieturi si cazaturi. In ceea ce priveste gama de curele pentru aceste ceasuri dama este una variata. Pentru gama de ceasuri dama se poate opta pentru curele din piele sau otel inoxidabil atat pe nuante de auriu cat si pe nuante de argintiu.

Prin amprenta pusa de fiecare designer in realizarea acestor ceasuri dama, Obaku reprezinta un element cheie al oricarei tinute ce se diferentiaza prin calitate si autenticitate.

Aceste ceasuri dama reprezinta mai mult decat simple accesorii.

Arata 1 - 1 din 1
Arata 1 - 1 din 1