Filtrare produse

Ai filtrat dupa:
  • Material Bratara: Otel inoxidabil placat cu aur roz de 18K
Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Culoare Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Display
Culoare Cadran

Curea / Bratara

Culoare Bratara
Lungime Bratara
Latime Bratara

Ceasuri de dama Oxette > Material Bratara Otel inoxidabil placat cu aur roz de 18K

OXETTEeste un brand grecesc internaţional lansat în anul 1998 de către grupul Perideo SA, prezent în peste 25 de tari din întreaga lume.

Oxette face parte dintr-o companie implicată activ în domeniul producţiei, distribuţiei şi al vânzărilor de bijuterii, ceasuri şi accesorii de modă. Încă de la lansare. Oxette s-a poziţionat pe piaţa bijuteriilor ca fiind un brand de design, cu produse de calitate şi preţuri competitive.

Brandul Oxette a fost creat pentru femeia şi bărbatul moderni, independenţi, care iubesc moda şi o folosesc pentru a-şi exprima propria personalitate şi propriul statut social.

Colecţiile OXETTE cuprind bijuterii din argint 925 şi oţel inoxidabil, ceasuri şi accesorii din oţel inoxidabil, atent concepute pentru a aduce un echilibru între tendinţele modei de astăzi şi artă.

Echipa de designeri OXETTE îşi concentrează eforturile pe crearea de piese deosebite, ce oferă o stare de bine celui care le poartă şi care emană stilul de viaţă al clientului printr-o îmbinare fastuoasă a designului, inovaţiei şi a farmecului

Arata 1 - 3 din 3
Arata 1 - 3 din 3