Filtrare produse

Ceasuri de dama Pierre Ricaud

 

Pierre Ricaud este un brand de ceasuri relativ nou, insa cu o ascensiune rapida. Designerii acestui brand pun accent pe fiecare detaliu al acestor ceasuri dama si-si asigura clientii ca respectă stilul modern și cele mai recente tendințe de design.

Un ceas de mana marca Pierre Ricaud are un pret competitiv. Filozofia matrcii spune ca este important sa urmareasca ultimele tendinte de moda, fara a ignora functionalitea.

Colectia acestui brand cuprinde si ceasuri dama ce reprezinta accesoriul potrivit oricarei tinute. Curelele acestor ceasuri sunt atat din otel inoxidabil, piele sau cauciuc.

Carcasa acestor ceasuri dama este din otel inoxidabil, sau otel inoxidabil placat cu PVD (Physical vapor deposition) care reprezinta un invelis de finisare mai durabil. Aceasta tehnica reprezinta placarea componentelor de aceasi prin pulverizarea metalului in conditii de vid asupra componentelor. Cureaua din otel inoxidabil este, de asemena placata cu PVD, astfel aceste ceasuri dama devin mai durabile si calitative.

Geamul acestor ceasuri de mana este din cristal mineral.

Aceste ceasuri dama sunt potrivite pentru toate stilurile si tinutele intrucat gasim ceasuri elegante, clasice, dar si casual.

Pentru o tinuta eleganta si feminina se poate opta pentru un ceas de mana fin cu cadran oval si placat cu cristale.

Pentru o tinuta business este potrivit un ceas cu o curea din piele, iar pentru o tinuta casual se potrivesc acele ceasuri din colectia Pierre Ricaud argintii si cureaua din otel inoxidabil.

Prin varietatea modelelor pe care le ofera brandul Pierre Ricaud, un ceas de mana poate fi accesoriul perfect care da viata oricarei tinute.

Arata 1 - 12 din 12
Arata 1 - 12 din 12