Ceasuri de dama Rhodenwald & Söhne

Rhodenwald & Söhne este o marca de ceasuri de mana unica si independenta care a fost fondată in anul 2007 de către mai mulți entuziaști și experți în industria de ceasuri.

Filozofia mărcii este aceea de a crea ceasuri de mana cu propriul lor caracter și un raport atractiv preț-performanță. Misiunea acestui brand este de a reinventa lumea ceasurilor.

Brandul doreste sa puna accentul pe provocarea de a crea ceasuri de mana cu caracter propriu, care sunt nemuritoare - și totuși niciodată demodate.

Rhodenwald & Söhne se bazează întotdeauna numai pe tehnologia dovedită și pe calitatea celor mai bune materiale. Lumea este supusa zi de zi schimbarilor constante. Evoluțiile tehnice și schimbările globale asociate au loc la viteză incredibilă. Schimbarile globale si evolutiile tehnice au loc la viteza incredibila. Datorită agitației frenetice, vechile tradiții și obiectele de artizanat devin din ce în ce mai importante.

Fiecare ceas de mana Rhodenwald & Söhne provine din simbioza entuziaștilor pasionați de ceasuri, designeri creativi și ceasornicari cu experiență.

Ceasurile din categoria ceasuri dama sunt foarte diverse, din punct de vedere al modelului, pornind de la ceasuri de mana de dimensiuni mici si cu un design simplu, nu prea incarcat, ceasuri dama ce se gasesc pe diverse culori aprinse, perfecte pentru sezonele calduroase si colorate ca vara si primavara, pana la ceasuri dama de dimensiuni mai mari, cu un design mai coplex, unele dintre ele fiind unisex.

Aceste ceasuri dama reprezinta intotdeauna o combinatie armonioasa de design fara sfarsit, calitate si atentie la detalii. Gama larga de ceasuri dama ofera clientilor posibiliatea de a alge cel mai bun accesoriu pentru orice tinuta.

Aceste ceasuri dama marca Rhodenwald & Söhne au carcasa din otel inoxidabil ce ofera o rezistenta mai mare la zgarieturi.

Pentru tinute chic si mereu la moda se poate opta pentru ceasuri dama in culori vii.

Aceste ceasuri dama sunt potrivite atat pentru tinute elegante cat si pentru unele mai casual.

Pentru tinute elegante se poate opta pentru un ceas de mana din piele, iar pentru tinute casual un ceas din otel inoxidabil.

Avand o gama variata de culori si modele de curele, aceste ceasuri dama satisfac cele mai inalte pretentii, Rhodenwald & Söhne punand accent nu doar pe design cat si pe calitatea materialelor din care sunt produse aceste ceasuri.