Ceasuri de dama Sekonda

Sekonda este o marca britanica de ceasuri de mana care a devenit un nume de uz casnic, oferind o valoare exceptionala prin expertiza absoluta.

A fost infiintata in anul 1966.

Initial aceste ceasuri erau fabricate in Rusia.

Introducerea mișcării de cuarț a dus la relocarea fabricii în Hong Kong și aceasta a permis companiei Sekonda să introducă mai multe stiluri de ceasuri de mana care sa fie in pas cu toate tendintele modei.

Datorita suportului extensiv de marketing și serviciilor superioare pentru seviciu clienți, Sekonda a devenit rapid un brand.

Această combinație și susținere continuă a marketingului au determinat Sekonda să devină cea mai bine vândută marcă de ceasuri în unități din Marea Britanie în 1988, o poziție ce se mai desfășoară pana in prezent.

Odată cu introducerea pe piața mondială a numeroase mărci de modă, lumea fashion-ului cat si  cea a ceasurilor de mana s-a schimbat rapid inca din 1998.

Concurența este un factor benefic pentru fiecare brand, aceste noi introduceri au început să aibă o cotă de piață fără a crește substanțial piața totală de ceasuriSekonda a rămas cel mai important brand de vânzare, însă a trebuit să fie luate măsuri.

In anul 2004 lanseaza marca Seksy sub umbrela brandului mama Sekonda. Gama de lansare a fost compusă  doar din unsprezece modele, dar a avut parte de o publicitate inteligentă.

Cu o echipă de design din Marea Britanie, captează cele mai recente tendințe de modă în fabricarea acestor ceasuri dama, realizate cu cristale Swarovski® și cu o garanție de doi ani.

Sekonda doreste sa creeze mai mult decat un simplu ceasde mana, acesta sa devina o bijuterie. 

Asadar in categoria ceasuri dama, se gasesc ceasuri cu multe pietricele aplicate, elegante ce te duc cu gandul spre bijuterii, si care pot fi purtate ca accesorii.

Cu design-uri iconice și componente de calitate aceste ceasuri dama de la Sekonda se ridica la toate standardele de calitate, deoarece controlul strict al calității este o caracteristică al tuturor ceasurilor Sekonda sau toate denumirile asociate.

Aceste ceasuri dama se potrivesc oricarei tinute fie ca este una elegata sau mai casual.

Gama curelelor acestor ceasuri dama este variata, asadar se poate opta fie pentru o curea din piele fie pentru una din otel inoxidabil.

Raportul calitate-pret al acstor ceasuri dama este unul excelent, asadar un ceas de mana marca Sekonda poate reprezenta cadoul perfect pentru o persoana draga.