Ceasuri de dama TW-STEEL

O simplă conversație în anul 2005 cu privire la popularitatea ceasurilor supradimensionate a fost un catalizator necesar pentru Ton Cobelens să facă un pas îndrăzneț.

Inspirat din stilul Cantinei din primele patru modele, Ton a dorit rapid să-și extindă gama de produse pentru a alimenta apetitul pieței pentru a-și petrece timpul cu atitudine.

Brandul TW Steel iese in evidenta ca "o rasa noua" de ceasuri, cu atitudine si design atragator, fara frica de a fi diferit. Cercetarea și designul au condus la diferite stiluri și forme, de la o interpretare contemporană a pilotului clasic până la ceasul robust al lui Diver, toate într-un respect supradimensionat și solicitant. Folosind abilitatile de vanzari si networking-uri natural, fiul sau Jordy a introdus ceasurile pe piata pentru a transforma marca TW Steel intr-un fenomen global.

Tatăl și fiul continuă să se încreadă reciproc, respectiv să creeze ceasuri și să conducă compania în felul lor și această libertate are succes. Un produs TW-Steel nu este doar un ceas, ramane o declaratie.

Brandul TW-Steel ofera si ceasuri dama.

Aceste ceasuri dama sunt caracterizate  printr-un design puternic. Culorile curelele acestor ceasuri dama este variata. Sunt disponibile pe alb, maro si albastru, iar cureau este din piele. Geamul acestor ceasuri dama este din cristal mineral durificat ceea ce ofera o rezistenta ridicata la zgarieturi si cazaturi. Ceasurile indica data, 24h, cronograf, ora, minute, secunde.