Ceasuri de dama WESSE

Wesse este un brand de ceasuri tanar in industria de fashion insa are obiective inalte si-si doreste sa sa vina in intampinarea clientilor sai cu modele de ceasuri care pot fi purtate la orice ocazie si care atrag privirea tuturor.

Sloganul brandului care spune ca ''Pentru fiecare ocazie, gasesti cel putin un ceas Wesse''.

Wesse ofera o gama larga de ceasuri dama, dar si ceasuri barbatesti.

Aceste ceasuri dama pot fi purtate de catre clienti la orice eveniment important din viata lor, fie ca vorbim de o escapada de weekend sau o intanlire importanta de afaceri. Modelele variate ale acestor ceasuri vor atrage cu siguranta priviri.

In functie de eveniment se poate asorta un ceas de dama marca Wesse.

Curelele acestor ceasuri dama sunt realizate din otel inoxidabil sau piele. In functie de stilul tinutei abordate se poate opta pentru un ceas de mana cu cadranul simplu sau placat cu pietricele.

Pentru o tinuta mai casual sport se poate opta pentru un ceas cu carcasa din otel inoxidabil si curea din piele.

Aceste ceasuri dama pot fi accesoriul perfect pentru orice ocazie si se poate opta pentru curele variate de culori si materiale, de la piele neagra, maro, roscat sau din otel inoxidabil.

Fie ca vorbim de un ceas de mana cu o curea din otel inoxidabil sau unul din piele cu siguranta va deveni mai mult decat un simplu accesoriu.

Pentru o tinuta mai glamour se poate opta pentru acele ceasuri dama cu o curea ingusta din otel inoxidabi si un cadran rotund placat cu pietre sclipitoare.

Pentru intanlirile de la birou ceasurile de dama din piele reprezinta accesoriul perfect.