Ceasuri de dama XONIX CROSSFIT

Xonix Crossfit este un brand de ceasuri ce face parte din divizia Xonix dedicata adultilor. Xonix este o companie inovatoare ce aduce plus valoare in lumea tehnologiei.

In anul 1979 a fost infiintata compania Xonix. A reusit sa se remarce prin produse inovatoare cum ar fi ceasuri USBceasuri MP3, ochelari de soare camera, ceas WiFi, etc, detine OEM / ODM pentru brandurile din întreaga lume si este proprietar al mai multor brevete de produse si proprietar al mai multor brevete de fabricație. Inspiratia numelui gamei crossfit provine de la la celebrul antrenament intensiv practicat de bodybuilder si soldati.

Materiale din care sunt fabricate aceste ceasuri dama sunt importate din Japonia, iar ceasurile sunt lucrate la cel mai inalt nivel. In realizarea acestor ceasuri de mana, compania detine un centru de cercetare și dezvoltare intern si un departament de proiectare software intern (ASIC). 

Aceste ceasuri dama se carcaterizeaza prin designul sport si rezistanta ridicata la apa 100M (10ATM). Pentru a menține forma subțire și fiabilitatea rezistenței la apă a unui ceas de mana, Xonix a brevetat tehnologia "Front Load Case Construction".

Aceste ceasuri dama sunt potrivite in special persoanelor care iubesc natura si activitatile sportive.

Acest brand se remarca prin design si caracteristici specifice ale acestor ceasuri de mana cum ar fi: functii multiple, antimagnetice si rezistente la socuri.

In gama de ceasuri  dama, culorile sunt diverse si se pot asorta la orice tinuta sport. Raportul calitate pret este unul excelent, aceste ceasuri putand fi achizitionate de orice buzunar.