Ceasuri 666BARCELONA

666Barcelona este rezultatul unirii tendințelor actuale de design care coexistă în orașul Barcelona cu aplicarea celor mai noi tehnologii în producerea unui ceas de mana de calitate. Folosind aceste două valori clare design  si tehnologie, brandul 666Barcelona ofera aceste tendințe lumii. Începând cu crearea sa, este propusa o modalitate personală și riscantă de abordare a tendințelor din diferite cerințe culturale și într-o societate în continuă schimbare.  

Designul acestor ceasuri reprezinta rezultatul unui mod specific și diferit de a interpreta tehnologia și utilitatea.

Echipa 666Barcelona a încorporat un caracter unic pentru fiecare piesă de ceas de mana din această colecție, păstrând câteva caracteristici comune ale acesteia. Mecanismul unui ceas de mana este încărcat automat prin intermediul unei contragreutăți de fiecare dată când mișcăm încheietura mâinii și fără baterii.

Astăzi majoritatea ceasurilor mecanice sunt automate și, prin urmare, cuvintele mecanice și automate au fost înlocuite automat. Aceste ceasuri de mana vor rămâne încărcate între 42 și 52 de ore. Faptul că nu este cazul să fie deschis pentru a schimba bateriile, crește calitatea impermeabilă și evită accesul prafului la mecanism sau la cadran, precum și la deteriorarea acestora.

Precizia acestor ceasuri de mana este comparabila cu cea a unor ceasuri mecanice. Dezvoltat în a doua jumătate a secolului XX se bazează pe trăsăturile vibraționale unice ale cuartului. O bucată de cuarț generează impulsuri la intervale regulate care permit măsurarea timpului. Bateriile care sunt integrate în aceste ceasuri de mana cu cuarț sunt durabile și ar trebui înlocuite la fiecare 2 ani.

Un ceas de mana cu cuarț vibrează la o frecvență înaltă de 32 768 Hertz, ceea ce il face extrem de precis, cu oscilație mai mică de 1 minut pe an. Un ceas de mana digital ce afișează ora cu numerotare zecimala. Ledurile acestor ceasuri de mana sunt realizate cu o multitudine de culori. Materialele din care sunt realizate aceste ceasuri de mana sunt piele, otel inoxidabil si cauciuc.

pe pagina
Arata 1 - 40 din 59
Arata 1 - 40 din 59