Filtrare produse

Ceasuri Bering

Povestea brandului de ceasuri Bering s-a nascut dintr-o aventura. In anul 1728 navigatorul danez Vitus Bering a pornit catre o zona necunoscuta din Oceanul Arctic. In aceasta calatorie a trecut prin mai multe istmuri care ulterior vor fi denumite in onoarea sa ca Stramtoarea Bering. Este primul european care descopera Alaska, iar in acest loc se afla cele una dintre cele patru zone de fus orar care ii poarta numele: Bering Time. Vitus Bering si Rene Kaerskoy, de origine daneza aventurandu-se in descoperirea de noi teritorii au corelat aceste idei brandului de ceasuri.

 In anul 2008 omul de afaceri Rene Kaerskov  a sarit cu parasuta in apele inghetate ale Arcticului, chiar deasupra Polului Nord. Uimit si fascinat de frumusetea peisajului Arctic si-a convins partenerii de afaceri din Danemarca si a cladit viziunea unui brand de ceasuri.

Brandul de ceasuri Bering reprezinta combinatia perfecta dintre materiale dure extraordinare si design plat. Frumusetea acestor ceasuri de mana este caracterizata de forme simpliste si eleganta pura. Un ceas de mana Bering imbina design-ul minimalist tipic danez si materiale rezistente intr-o maniera complet unica. Aceste ceasuri de mana sunt confectionate din materiale de inalta calitate precum  ceramica High-Tech si geamul safir care asigura o rezistenta mai mare la zgariere. Prin design-ul sau, acest ceas de mana transmite redefinirea timpului prin atentia la detalii.

Arata 1 - 8 din 8
Arata 1 - 8 din 8