Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Culoare Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Display
Culoare Cadran

Curea / Bratara

Material Bratara
Culoare Bratara
Latime Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri Briston

Inspirat de pasiunea sa pentru sport si calatorie, Brice Jaunet devine creatorul brandului de ceasuri de mana Briston. Motivat de un spirit antreprenorial inca din copilarie si inspirat chiar de bunicul sau care a fost co-fondatorul brandului NewMan, Brice si-a alimentat dorinta de a aduce creativitatea lui la viata.

El a lucrat pentru cele mai mari branduri de ceasuri in pozitii de management, insa in anul 2012 impreuna cu niste designeri elvetieni a creat brandul de ceasuri Briston. El a dorit ca prin aceste ceasuri de mana sa reflecte personalitatea, gandurile si cercetarile sale. Brice Jaunet a dorit să creeze un ceas frumos și autentic însa la prețuri accesibile. Aceste ceasuri se disting prin calitatea materialelor din care sunt realizate, cat si prin culori. Un ceas de mana Briston poate fi accesoriul perfect pentru mai multe tinute. Fie ca sunt persoane pasionate de sport, fie sunt pasionate de calatorie, aceste ceasuri de mana evidentiaza spiritul liber. Un ceas de mana Briston este potrivit spre exemplu, pasionatilor de golf fiind un accesoriu ce pune in evidenta masculinitatea. Aceste ceasuri de mana se diferentiaza printr-un design deosebit cu un cadran patrat.

Brandul de ceasuri Briston, are in colectiile sale numai ceasuri barbatesti, asadar pun accentul pe masculinitatea ce poate fi redata de un ceas barbatesc potrivit, de unde si cadranul ceasului patrat, diferit, ce ii ofera ceasului un aspect aparte si il face un ceas barbatesc potrivit.

Un ceas de mana marca Briston are si anumite functii cum ar fi: cronograf, afisaj data, afisaj 24h, tahimetru. Aceste functii sunt importante in special pentru persoanele cu un stil de viata activ. Colectia de ceasuri Clubmaster de la Briston s-a nascut prin asocierea dintre forma si materiale. Aceasta colectie este realizata dintr-un material calitativ si anume un nailon extrem de dur, rezistent la apa, cu un cadran dintr-o forma atipica unui ceas obisnuit, toate aceste elemente ducand la un aspect sportiv, chic, dar si elegant. Acest ceas de mana poate fi purtat atat intr-o tinuta sport cat si intr-o tinuta casual pe care o poate transforma cu usurinta intr-una sport casual.

Arata 1 - 1 din 1
Arata 1 - 1 din 1