Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Carcasa

Cadran

Cronograf

Curea / Bratara

Functii

Ceasuri Casio

Istoria ceasurilor CASIO

Casio este una dintre cele mai celebre branduri de ceasuri de mana din lume.

Aceasta isi are sediul principal in Japonia, Tokyo si a fost infiintata in anul 1946, de catre un inginer specializat in tehnologii de fabricatie cunoscut sub numele de Tadao Kashio.

La inceput, compania Casio nu a creat ceasuri, ci cu totul alte produse precum instrumente cu claviatura, calculatoare, camere digitale, laptop-uri, telefoane mobile, case de marcat, dictionare electronice, jurnale digitale. In zilele noastre, Casio este cel mai cunoscut producator de ceasuri, fiind recunoscute pentru durabilitate, fiabilitate, varietate impresionanta de modele. Practic CASIO ofera ceasuri de mana pentru orice buzunar, de la ceasuri accesibile la ceasuri de lux.

CASIO a fost compania ce a adus un plus de inovatie, exemplul fiind ceasul Casio ProTrek, un ceas proiectat pentru oamenii aventurosi dispunand printre altele si de un barometru. O mare parte a succesului Casio a fost bazat nu numai pe inovatiile tehnologice si de asamblare, ci si pe marketingul agresiv si strategiile de vanzare genioase.

Primele ceasuri Casio au fost facute din otel inoxidabil, in mijlocul anilor 70. Mai tarziu, Casio a inceput sa utilizeze plasticul sau rasina ( un material mai dur si rezistent decat plasticul obisnuit care a facut celebre modelele Casio G Shock ) ca material pentru carcasele ceasurilor. Carcasele de plastic au redus costurile componentelor si prin urmare, Casio a putut produce ceasuri la preturi foarte bune ce puteau fi vandute pe o piata larga de consum.

Ceasurile Casio au preturi accesibile si un design elegant, dovedind astfel faptul ca un cumparator poate obtine un ceas durabil, cu caracteristici si tehnologii avansate, la un pret foarte bun.

Ceasurile Casio cu mecanisme quartz (pe baterie) sunt disponibile atat cu afisaj analogic cat si digital, din plastic, cauciuc, otel sau titan iar cele mai multe dintre ele sunt rezistenta la apa. Ceasurile digitale sunt renumite pentru exactitatea lor si deasemenea dispun de cronometru si alarma.

Principalele categorii de ceasuri Casio sunt: Casio Standard, Casio Protrek, Casio Edifice, Casio G-Shock. De curand Casio a lansat si gama premium de ceasuri G Shock Exclusive.

pe pagina
Arata 1 - 40 din 188
Arata 1 - 40 din 188