Ceasuri Joh. Rothmann

Un ceas de mana Joh. Rothmann este mai mult decat un ceas, el reprezinta o declaratie.

Pentru a reflecta esența și fiabilitatea mărcii, managerii acestui brand s-au ocupat de cele mai mici detalii. Componentele necesare acestor ceasuri  sunt de cea mai inalta precizie precizie pentru a obține beneficii majore de calitate și de fabricație, care la rândul lor garantează cea mai bună valoare posibilă pentru clienții marcii. Întregul proces de dezvoltare a acestor ceasuri trebuie să funcționeze cu cea mai mare precizie. In realizarea unui ceas de mana, o mulțime de știfturi se angajează între ele în procese personalizate pentru a transforma o idee în realitate.

Fiecare ceas de mana Joh.Rothmann provine dintr-un proces de dezvoltare creativă si reprezinta în primul rând  o provocare tehnica. Cerințele ergonomice și conceptul de design al fiecărei colecții de ceasuri ca atare trebuie inițial elaborate cu consistență și montate împreună, pentru că fiecare ceas de mana nou intruchipează în cele din urmă o identitate unică.

Inainte ca aceste ceasuri marca Joh.Rothmann sa-si gaseasca drumul la încheietura unui nou proprietar sunt efectuate studii de piață pentru a evalua evoluțiile de proiectare iar proiectele de design sunt dezvoltate și îmbunătățite în departamentul propriu de design. Dupa ce toate etapele de producție și probele de producție au fost aprobate și eliberate de controlul calității se incepe productia acstor ceasuri de mana.

Prima prioritate a marcii Joh.Rothmann pe parcursul procesului de producție este calitatea. Spiritul inovării și eforturile constante de precizie în cele mai mici detalii sunt semnele distinctive ale muncii și creativitatii întregului personal. Zi de zi unitatea si energia intregii forte de munca creează o nouă bogăție de mici opere de artă- ceasuri dama si ceaauri barbatesti apreciate in intreaga lume. Aceste ceasuri de mana au fost intodeauna branduri cu viziune.

Asadar, ciziunea companiei este de a crea ceasuri de mana unice, care vor fi ele însele trend-settere. Un ceas de mana este de o calitate superioara la un pret accesibil.