Ceasuri Rhodenwald & Söhne

Rhodenwald & Söhne a fost fondată in anul 2007 ca o marca de ceasuri unica si independenta de către mai mulți entuziaști și experți în industria de ceasuri. Filozofia din spatele mărcii este aceea de a crea ceasuri de mana cu propriul lor caracter și un raport atractiv preț-performanță.

In acest context, misiunea brandului este de a reinventa lumea ceasurilor. Acest brand pune accentul pe provocarea de a crea ceasuri de mana cu caracter propriu, care sunt nemuritoare - și totuși niciodată demodate. Fără a neglija aspectele globale, Rhodenwald & Söhne se bazează întotdeauna numai pe tehnologia dovedită și pe calitatea celor mai bune materiale. Lumea noastră este supusă unei schimbări constante. Evoluțiile tehnice și schimbările globale asociate au loc la viteză incredibilă. Nu este surprinzător faptul că, în special datorită agitației frenetice, vechile tradiții și obiectele de artizanat devin din ce în ce mai importante. De la designul inițial, prin primul prototip până la crafting: Fiecare ceas de mână Rhodenwald & Söhne provine din simbioza entuziaștilor pasionați de ceasuri, designeri creativi și ceasornicari cu experiență. Rezultatul este întotdeauna o combinație armonioasă de design fără sfârșit, calitate și atenție la detalii.

Gama larga de ceasuri de mana ofera clientilor posibiliatea de a alge cel mai bun accesoriu pentru orice tinuta. Se pot gasi modele de ceasuri atat pentru barbati cat si pentru femei. Un ceas de mana Rhodenwald & Söhne are carcasa din otel inoxidabil ce-i ofera o rezistenta mai mare la zgarieturi. Pentru tinute chic si mereu la moda se poate opta pentru un ceas de mana in culori vii. Aceste ceasuri de mana sunt potrivite atat pentru tinute elegante cat si pentru unele mai casual.

Pentru tinute elegante se poate opta pentru un ceas de mana din piele, iar pentru tinute casula un ceas de mana din otel inoxidabil. Rhodenwald & Söhne reprezinta mai mult decat un simplu ceas de mana, o descoperire si reinventare a timpului.