Ceasuri Christina London

Christina Hembo este creatoarea brandului de ceasuri Christina London. Inca din copilaria a fost ghidata de spiritul antreprenorial, iar la varsta de noua ani si-a deschis un loc de joaca in curtea parintilor. Dupa ce a absolvit scoala de Business a calatorit timp de 6 luni in jurul lumii. Dupa ce a revenit, a urmat cursurile de design la Southampton Institute si-a finalizat educatia cu o diploma de master in design la University de Arte din Londra.

Impreuna cu Claus, sotul si partenerul ei de afaceri au inchiriat un apartament in Londra. S-au gandit si au venit cu idee in care au crezut 100%.

Cei doi si-au dorit sa creeze ceasuri elvetiene de lux cu diamante veritabile la preturi accesibile. Timpul de la idee la executie a fost unul foarte scurt si au creat o colectie de ceasuri de mana. Prima colectie de ceasuri de mana s-a vandut rapid.

Prima colectie de ceasuri a fost depozitata in dormitor, iar facurile facute de mana, insa cei doi intreprinzatori isi erau foarte creativi si isi doreau sa creasca rapid. In opt ani au reusit sa creeze o companie cu 250 de clienti danezi care exporta ceasuri de mana si bijuterii in peste 15 tari.

Acestia s-au concentrat pe colectia de ceasuri dama, iar cu o imaginatie bogata au creat unele dintre cele mai feminine si interesante ceasuri dama, accesorizandu-le intr-un fel aparte, si nemainntalnit. Un ceas de mana Christina London este mai mult decat un simplu ceas, este un accesoriu delicat, complex, si pe care clientul il formeaza.

Se pot achizitiona ceasuri dama simple, la care se poate adauga pe parcurs, fie o bratara potrivita ceasului, fie se poate schimba discul de cadran/ bezel-ul, fie se pot adauga charmuri la bratara aferenta, asadar tine numai de imaginatia fiecaruia pentru a-si creea un ceas de mana perfect.

Una dintre cele mai mari realizari ale acestui brand a fost crearea si livrarea unor ceasuri de mana pentru familia regala a Danemarcei. Un ceas de mana marca Christina London se distinge prin rafinament si eleganta.

Cele mai populare ceasuri sunt cele cu cadran rotund curea din piele sau din metal si diamant. Aceast ceas de mana este unul de o calitate superioara, iar diamantul ii confera o nota de eleganta. Un astfel de ceas se potriveste atat la tinute elegante, cat si unele business. In cazul in care tinuta este una casual se poate opta pentru un ceas de mana metalic. Un ceas de mana marca Christina London va atrage cu siguranta o multime de priviri.

pe pagina
Arata 1 - 40 din 129
Arata 1 - 40 din 129