Ceasuri Daniel Wellington

Povestea brandului de ceasuri Daniel Wellington s-a nascut dintr-o calatorie intamplatoare in jurul lumii. Aflat in Insulele Britanice,  fondatorul brandului DW, Filip Tysander a cunoscut  un gentelman britanic cu un stil aparte si interesant, insa foarte modest.

Acest om, Daniel Wellington, avea un stil unic mai ales in ceea ce priveste purtatul accesorilor, in special a ceasurlor. Daniel Wellington purta ceasuri vintage pe curele NATO. Profund impresionat de povestile de viata ale lui Daniel Wellington , cat si pentru stilul sau atemporal, Filip Tysander a hotarat sa lanseze o linie de ceasuri de mana ce ii poarta numele.

La intoarcerea din calatorie, Filip Tysander si-a lansat noua colectie de ceasuri inspirat de Daniel Wellington adaptand curelele de inspiratie NATO. Apoi a ales culorile din care urmau sa fie realizate curele. Designul caracasei a fost conceput intr-un stil minimalist, rezultatul fiind unul de succes si a uimit prin colectia sa de ceasuri Aceste ceasuri de mana au curele tip NATO, cat si din piele si se imbina perfect cu stilul minimalist al carcasei care le ofera sentimentul de atemporalitate.

Curelele NATO pentru aceste ceasuri de mana sunt inspirate din elementele care compuneau uniformele marinei britanice, unde scafandrii foloseau benzi rezistente din nailon peste costumele lor ude. Designul ales de Filip Tysander pentru curele păstreaza o legătură puternică cu Insulele Britanice, chiar daca modelele pentru ceasuri au fost reintrepretate. Pe langa curele NATO, brandul Daniel Wellington ofera posibiliateta clientilor sai sa-si personalizeze aceste ceasuri in functie de preferinte. Curelele din piele ale acestor ceasuri de mana sunt realizate din materie primă din Italia, iar culorile disponibile sunt negru sau maro.

Un ceas de mana DW se potriveste pentru orice ocazie. Indiferent ca este un eveniment, un joc de tenis sau o zi insorita pe malul marii acest ceas de mana reprezinta o piesa potrivita oricarei ocazie. Elementele tradiţionale se imbină perfect cu stilul minimalist al carcasei ceea ce face ca acest ceas de mana sa devina un accesoriu ce da viata oricarei tinute, asadar fie ca alegem un ceas dama, fie un ceas barbatesc cu siguranta, ceasul respectiv va aduce un plus tinutei.