Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Material Carcasa
Culoare Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Display
Culoare Cadran
Cronograf

Curea / Bratara

Material Bratara
Culoare Bratara
Lungime Bratara
Latime Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri DuFa

Marca de ceasuri DuFa este originara din orasul Leipzig, Germania si a fost infintata de catre Etzold & Popitz .

Pana in al doilea razboi mondial a fost cea mai mare fabrica de ceasuri si ceasuri de mana. Timp de aproape un secol, designul acestor ceasuri a fost influentat de diversitatea culturala si arhitecturala a statului istoric din Thuringen si influente din stilul neo clasic si a scolii de design a lui Bauhaus. Dupa aceasta perioada, brandul de ceasuri de mana a trecut printr-o reinventare si reinterpretare.

Aceasta reinventare implică un studiu atent al patrimoniului, al istoriei și moștenirii a ceea ce a dat renumele mărcii, ceea ce implică, de asemenea, o analiză atentă a modului în care valorile unui brand stau în lumea modernă.

DuFa  aduce un omagiu originilor brandului și esenței ingineriei și producției de ceasuri germane de precizie. Influentati de școala de design iconică Bauhaus, dar cu o înțelegere a altor geografii care au ajuns să modeleze spiritul german al culturii și al designului. Scopul brandului de ceasuri DuFa este de a pune împreună o experiență în ceasuri care arată cele mai bune tradiții ale acestei filozofii bazată pe standarde moderne a producerii de ceasuri de mana fără compromisuri în industria prelucrătoare și componente care sunt absolut sinonime cu un standard german de excelență sofisticat și subtil.

Un ceas de mana se remaraca printr-un stil clasic potrivit persoanelor adepte acestui stil. Pentru o tinuta in stil casual elegant este potrivit un ceas de mana cu o curea mesh, materialul fiind din otel inoxidabil, iar pentru o tinuta de tip business, compusa dintr-un costum se poate opta pentru un ceas de mana cu o curea din piele cu un design clasic si o precizie germana. Calitatea acestor ceasuri de mana se remarca si prin exclusivitatea materialelor folosite si anume geamul din cristal mineral durificat, ceea ce-i ofera unui ceas de mana marca DuFa durabiitate si duritate.

In colectia de la DuFa se pot gasi ceasuri de mana fie simple, fie cu cronograf ce indica data, ora, minute si secunde.

Arata 1 - 4 din 4
Arata 1 - 4 din 4