Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Cadran

Display

Curea / Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri Escape

Brandul Escape este specializat pe accesorii si ceasuri create special pentru persoanele care iubesc viata si sunt in cautarea de noi descoperiri.

Este vorba de a trăi astăzi și de a prețui ziua de ieri. Un spirit de aventură pentru ceea ce este nou, cu nostalgia trecutului și cum ne modelează. Un brand de ceasuri ce interpreteaza viata prin frumusețea lumii din jurul nostru, spre sufletul din interior.

Pasiunea pentru un produs de calitate și o apreciere pentru un stil de viață, de aventură este nucleul ESCAPE. Un ceas de mana vorbeste despre experiența care cultivă inovația din spatele designului, prin materialele alese si filozofia care influențează fiecare detaliu. Colectia de ceasuri de mana ESCAPE este inspirata din arta si are puncte comune cu diferite culturi ajungand la imbinarea unei estetici comune.

Aceste ceasuri de mana de la ESCAPE reprezinta o călătorie de creare a unui obiect artizanal. Din momentele de zi cu zi la cele memorabile din viața noastră, suntem înconjurați de obiecte tangibile care fac imposibilul intangibil. In fiecare an sunt explorate culturi din întreaga lume, se experimenteaza senzatia acelor momente din acea calatorie si inspiratia de mari declaratii la detalii fine.

In producerea de ceasuri de mana sunt infuzate toate acestea în produsul final, de la schița inițială până la inspecția finală.

Un ceas de mana ESCAPE reprezinta un produs autentic. Materiale din care sunt realizate aceste ceasuri sunt de o calitate excelenta si diversificate. Se poate opta pentru curele din otel inoxidabil, piele sau silicon. Aceste ceasuri de mana pot fi purtate la diferite tinute, de la cele elegante la casual si sport. Un ceas de mana ESCAPE este durabil si datorita geamului realizat din cristal mineral.

Pentru o tinuta simpla un ceas de mana Escape reprezinta cea mai buna varianta de a iesi din anonimat si a arata extraordinar. Aceste ceasuri de mana reprezinta cea mai buna alegere!

pe pagina
Arata 1 - 40 din 59
Arata 1 - 40 din 59