Ceasuri Haemmer

Brand-ul de ceasuri HÆMMER se remarca prin faptul că este în mod șocant nonconformist!

Brand-ul trebuie privit ca un rebel, care se revoltă în mod special împotriva principalei industrii, deoarece asta e ceea ce se vrea sa se transmita printru-un ceas de mana HAMMER.

Marca germana de ceasuri este provocatoare și tare, deoarece schimbarea decisivă a lumii s-a întors mereu împotriva curentului.
Asadar premisele, si modul in care acestia lucreaza se indreapta spre o revoluționare a tot ce fac, pe o diferentiere fata de celalalte companii de ceasuri de mana.

Modul in care se lucreaza in cadrul companiei de ceasuri de mana HAMMER este complet diferit, deoarece  standardele existente in producerea de ceasuri sunt provocate si se vor a fi depasite.  Schimbările sunt inevitabile si dorite, venind desigur dintr-un alt mod de gândire despre un ceas de mana.

 Unicitatea fiecărei persoane și dreptul de a trăi, este unul dintre motto-urile care caracterizeaza mai departe aceste ceasuri de mana. Astfel misiunea echipei din spatele productiei de ceasuri este să ofere vizionarilor și minților transcendentale ale lumii șansa de a se diferenția de mase și de a-și exprima individualitatea, ceea ce acestia cred ca este posibil cu ajutorul unui ceas de mana potrivit, si cu caracteristicile potrivite HAMMER.

În principiu,acestia produc ceasuri de mana cu o coroană de poziționare pe partea stângă. Acest lucru asigură faptul că nu sunt create puncte de presiune pe partea din spate a mâinii și astfel vă oferă un confort revoluționar la purtare.


 Combinația dintre o dimensiune a corpului peste medie și un design extravagant al ceasului, denumită în mod colectiv "proiectabil de dimensiuni reduse", este un dispozitiv de captare a ochilor care atrage atenția mediului înconjurător ori de câte ori oriunde mergeți. Altfel spus, aceste ceasuri HÆMMER au un design aparte si dimensiuni asemeni, fie ca vorbim de ceasuri dama, fie de ceasuri barbatesti, iar o mare parte din ceasuri sunt prevazute cu cronograf ce indica ora, minute, secunde si data. Deasemenea aceste ceasuri de mana au cadranul prevazut cu indicatori luminescenti, indecsi luminescenti.

Toate modelele de ceasuri de mana de la HÆMMER sunt limitate la 999 de exemplare și poartă numerele lor de serie individuale ca gravură laser pe marginea carcasei frontale. Acest lucru face ca fiecare ceas de mana HAMMER să fie la fel de individual ca personalitatea omului care il poartă.

Aceasta înseamnă că 999 de persoane pot deține același model de ceas, dar niciodată același ceas de mana!