Ceasuri Lambretta

Brandul de ceasuri Lambretta are o istorie mai veche si intial, fondatorul acestui brand a inceput prin productia de scutere, asadar productia unui ceas de mana a venit mult mai tarziu.

În timpul celui de-al doilea război mondial, Ferdinando Innocenti a condus o fabrică de tuburi din oțel în cartierul Lambrate din Milano, în nordul Italiei, producând componente pentru forțele aeriene italiene. După război, Innocenti trebuia să găsească un nou produs pentru ca afacerea lui să supraviețuiască. Inspirat de scuterele Cushman pe care armata americană le-a importat în Italia (ca mijloc de a transmite informații de la o divizie la alta și de a transporta soldați individuali în jurul bazei), Innocenti și-a dat seama că poate aplica si in fabrica lui. A văzut scuterul ca fiind o mobilitate a maselor. Un transport sigur și distractiv care a fost accesibil și revoluționar în design.

A fost o idee de geniu care a îmbunătățit calitatea vieții pentru mulți, în Italia și în întreaga lume. Pentru a face Lambretta mai atrăgătoare, el a oferit scuterul în șase culori pastelate, ținându-l cu un pas înaintea celeilalte motociclete italiene, iar la sfârșitul anilor '40 scuterul Lambretta a fost vândut în străinătate.

Innocenti a devenit unul dintre noii giganți industriali ai Italiei postbelice, iar scuter-ul a fost pe cale să devină o legendă. Daca vorbim despre ceasuri de mana Lambretta, acestea doresc sa surprindă acel sentiment de libertate, distracție și independență pe care călătorul pe un scuter te face să te simți. Aceste ceasuri sunt importate si in Romania si distribuite de catre Ceasmania.ro.

Un ceas de mana Lambretta unic și elegant pentru fiecare dispoziție, ocazie și timp, comunicând atitudine și fericire. Curelele se pot gasi in diferite culori si materiale. In gama acestor ceasuri de mana se poate opta pentru o curea de piele sau din otel inoxidabil.

Aceste ceasuri pot accesoriza cu succes orice tinuta. De asemenea, aceste ceasuri pot fi un accesoriu potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati, asadar puteti opta pentru acest brand fie ca sunteti in cautarea de ceasuri dama, fie de ceasuri barbatesti.

Pentru o tinuta casual-sport se poate accesoriza un ceas de mana cu o curea din otel inoxidabil, iar pentru o tinuta mai eleganta este potrivit un ceas de mana cu o curea de piele. Paleta de culori pentru curele din piele ale acestor ceasuri de mana este una variata, asadar puteti gasi si culori calde, dar si unele indraznete.

In ceea ce priveste designu-ul acestor ceasuri barbatesti, este unul deosebit ce se potriveste perfect cu un stil casual si relaxat. Aceste ceasuri de mana pot fi purtate atat la o plimbare relaxanta cat si la o intanlire de afaceri.

In ceea ce priveste tinuta unei femei, acest ceas de mana poate fi pata de culoare.