Filtrare produse

Ceasuri LAPIZTA

Brand-ul de ceasuri LAPIZTA este un brand dinamic cunoscut pentru ceasurile sale îndrăznețe care reflectă pasiunea infinită a stilurilor de viață extreme. De la materiale la designul fiecărui strat complicat, fiecare ceas de mana LAPIZTA infuzează elemente de sport extrem


Fondată de ceasornicari de generația a treia,  brand-ul de ceasuri LAPIZTA a fost creat pentru a traduce și împărtăși pasiunile noastre personale cu alții. 

Se incearca a se transmite prin conceptul si design-ul ceasurilor, stari, si sentimente omenesti ca indrazneala, pasiune si extremitate, astfel pornind inca de la culorile de care dispun aceste ceasuri de mana, care sunt destul de contrastante si diverse pana la multitudinea de modele de ceasuri, care sunt dipuse in categori ca: masini de curse, motociclete, avioane, barci, scufundare si femei. 

Modelele de ceasuri de mana sunt inspirate de preocupările, dorințele și pasiunile de pe tot parcursul vieții printr-un design meticulos, care îmbină perfect mașina, drumul și șoferul într-unul. Imbinate meticulos cu accente de culoare îndrăznețe, curele cauciuc și un cronograf multifuncțional care pregătește pentru a cuceri orice drum.

 
Aceste ceasuri de mana sunt concepute astfel încât să semene cu plăcuțele de spargere ale mașinii de vis, cu un model rafinat cu carouri și o față cu trei straturi. 

Căutând mereu noi aventuri, echipa LAPIZTA isi propune să inspire pe ceilalți să se împingă până la limită - să-și îmbrățișeze PASUL INFINIT și să-și cucerească visurile necurate.

Cu un mecanism de cronograf și un cadran genial proiectat cu ajutorul elementelor inspirate de motociclete. Cu afinitatea sa pentru programare precisă,  aceste ceasuri de mana preia controlul asupra pompării inimii și a modului de viață pe bază de adrenalină.

Un ceas de mana LAPIZTA, se dezvoltă sub presiune chiar și la 300M cu numere îndrăznețe și ușor de citit, ceea ce ușurează contabilizarea fiecărei secunde. Aceste ceasuri de mana au conograful de 8 mm, construit cu o coroană cu șuruburi în jos și carcasă, nu va eșua niciodată în adâncurile oceanului, chiar și la 300M cucerind necunoscutul, păstrând în același timp un timp precis.

 Detaliile impresionante și subtile redate printr-un singur ceas de mana, ce se gaseste in categoria ceasuri dama, combină fără efort  un ceas de mana simplu și elegant. Recomandat într-o dimensiune de 43mm, culorile diverse, combinate cu culori metalice și de piatră complimentează personalitatea și individualitatea. Ca un ceas de mana elegant, care nu este deloc de perfecțiune,  trezește pasiunile din interior.

pe pagina
Arata 1 - 40 din 53
Arata 1 - 40 din 53