Ceasuri Lorus

Marca de ceasuri Lorus este realizata și comercializata de celebrul Seiko Watch Corporation, care de asemenea face ceasuri Pulsar, ceasuri Seiko și ceasuri Lorus.

Brandul Lorus a fost lansat pentru prima dată în Europa în 1982 pentru a completa deja cunoscutele mărci Pulsar și Seiko. Lorus a fost un succes instantaneu, oferind nu numai produse accesibile, ci și produse cu design ridicat și calități tehnologice.

Profitând de angajamentele imense la progresul tehnologic realizate de compania Seiko Watch Corporation, Lorus poate oferi acum ceasuri de mana Kinetic în colecția sa de produse, alături de toate funcțiile standard, cum ar fi cronografele solare, digitale, duo-display și alarme. Pretul unui ceas de mana poate varia de la 190 lei pana la 440 lei, ceea ce face accesibil achizitionarea pentru orice tip de buzunar.

Aceste ceasuri sunt vandute in toata lumea prin rețelele de distribuitori din Europa, Canada, Africa de Sud, Fiji și Oceania. Calitatea acestor ceasuri este data de tehnologia avansata in realizarea acestora, dar si a materialelor folosite. Exista o gama larga de ceasuri de mana care pot fi purtate la orice tinuta. Diversitatea curelelor poate pune in valore orice tinuta. Acestea pot varia de la curele din otel inoxidabil, la piele si silicon.

Exista modele de ceasuri de mana atat pentru femei cat si pentru barbati. Pentru o tinuta sport se poate opta pentru un ceas de mana din silicon care poate fi purtat, spre exeplu de cei ce practica un sport precum tenisul.

Pentru persoanele ce sunt adepte unei tinute elegante sau business se potrivesc acele ceasuri de mana ce au cureau din piele. Aceasta curea de piele poate fi in nunate de maro sau negru. De asemenea, femeile pot opta pentru ca la o tinuta all black sa accesorizeze un ceas de mana din otel inoxidabil.

Un ceas de mana marca Lorus este o alegere ideala deoarece este un accesoriu ce pune in valoare atat o tinuta masculia cat si una feminina, asadar acestia exceleaza atat prin modelele deosebite de ceasuri dama cat si prin cele de ceasuri barbatesti.

pe pagina
Arata 1 - 40 din 43
Arata 1 - 40 din 43