Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Stil
Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Material Carcasa
Culoare Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Display
Culoare Cadran
Cronograf

Curea / Bratara

Material Bratara
Culoare Bratara
Lungime Bratara
Latime Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri Luminox

Ca multe alte povești de succes americane, brandul de ceasuri de mana Luminox a pornit de la Barry Cohen, o persoana inovativa care a identificat o nevoie pe piata si a inceput sa o dezvolte.

Fiind un veteran al industriei de ceasuri, a ajuns la un sistem elvețian de iluminare auto-alimentat si a realizat că ar face ca aceste ceasuri de mana sa fie mai vizibile și mai ușor de citit în situații de lumină scăzută sau lipsită de lumină. El a colaborat cu un prieten, Richard Timbo, iar Luminox s-a născut în 1989 (Lumi din latină pentru lumină, Nox -noapte), condus de un angajament de a oferi luminiscență și lizibilitate de ultimă oră în rândul de ceasuri sportive de înaltă performanță. Ceasul Navy SEAL este acel ceas de mana care a făcut Luminox celebru.

În 1993 Nick North, ofiterul asistent RDT & E  pentru Seals Navy a fost rugat sa caute un ceas de mana calitativ si potrivit pentru misiunile de noapte si a gasit soluția la o expoziție comercială în care a descoperit Luminox. El a lucrat cu Cohen pentru a dezvolta un ceas de mana  special pentru ei și asa a luat nastere o noua descoperire.

Dupa 20 de ani, SEAL a ales tot marca Luminox care a trecut toate testele riguroase si a primit A.N.U. (Authorized for Navy Use). Acest ceas de mana este oferit noilor absolvenți ai formării BUD / S. După ce Luminox a furnizat ceasurile catre SEAL au început să comercializeze același stil de ceas de mana (model 3001) în întreaga țară și în lume. Pe măsură ce aceste ceasuri de mana  au fost recunoscut, Luminox a fost abordat de către piloții Forțelor Aeriene ale SUA care zburau cu avionul F-117 Nighthawk în 1999 . Luminox a dezvoltat un ceas pentru acești piloți și apoi a fost contactat de Lockheed Martin si a inceput productia de ceasuri pentru acestia.

XCOR Space Expeditions se află în prim planul călătoriilor spațiale comerciale și a dezvoltat ambarcațiunile de spațiu Lynx cu un motor unic de rachetă reutilizabil. Când au vrut să creeze o linie de ceasuri semnate pentru spațiu, au colaborat cu Luminox.

Colectia de ceasuri de mana Space Series va fi purtata de astronauți și pasageri în timp ce se deplasează în spațiu. Vizibilitatea in conditii de lumina scazuta sau lipsa acesteia este și motivul pentru care piloții americani Air Force F-117 Nighthawk ™ au solicitat ceasuri Luminox.

Aceste ceasuri de mana pot fi folosite până la 25 de ani în orice conditie, ele fiind întotdeauna vizibile. Un ceas de mana Luminox este rezistent, puternic și precis devenind mai mult decat un accesoriu.

Arata 1 - 1 din 1
Arata 1 - 1 din 1