Filtrare produse

Ceasuri MASERATI

Perfecțiunea tehnică și atenția acordată detaliilor pe care Maserati le dedică fiecărei mașini pe care o fabrică se reflectă si in creatia de ceasuri de mana ale sale.

Cele mai iconice elemente din istoria și designul lui Maserati sunt capturate în aceste ceasuri originale, clasice. In colectia Maserati se gasesc ceasuri barbatesti de o calitate superioara. Aceste ceasuri de mana au o gama divesificata in ceea ce priveste materialele si nuantele acestora. De asemenea, cadranul poate fi simplu sau cronograf. Varietatea curelelor face ca aceste ceasuri de mana sa poata fi purtate atat la tinute clasice cat si sport sau casual. Carcasele acestor ceasuri sunt realizate din otel inoxidabil.

Este un ceas de mana masculin si rafinat ce poate fi purtat cu usurinta la o competitie sportiva, pentru pasionatii de masini si sporturi extreme se potriveste in special un ceas de mana avand cureaua din silicon si cu cadran cronograf. Se poate opta pentru o curea in nuanta de negru. Daca se doreste ca o tinuta casual sa fie transformata intr-una sport casual, este importanta alegerea unui ceas de mana avand cureaua din otel inoxidabil. De asemenea pentru persoanele ce prefera in majoritatea timplui o tinuta mai classy este recomandat un ceas de mana avand curea din piele.Si aici gama de piele si culori este una variata. Se poate opta pentru un ceas de mana clasic de piele negru sau unul maro.  

Maserati reprezinta un brand de ceasuri ce se potriveste barabatilor puternici si de succes. Acest ceas de mana reprezinta mai mult decat un accesoriu pentru orice barabat. Cu siguranta aceste ceasuri de mana vor satisface si cele mai inalte standarde masculine.

Arata 1 - 21 din 21
Arata 1 - 21 din 21