Ceasuri NIXON

Nixon este un brand de ceasuri de mana ce pune accentul pe lucrurile mici care de regula trec neobservate, insa nu pot fi ignorate. Brandul de origine americana a fost infiintat in anul 1998. Birourile sunt amplasate langa Oceanul Pacific in California de Sud. Oamenii de la Nixon fabrica ceasuri de mana ce sunt distribuite in America, Europa, Australia si Asia.

Un ceas de mana Nixon se remarca prin respectul pe care i-l ofera clientului. Cei de la Nixon sunt de parere ca atunci cand porti un ceas de mana acesta trebuie sa reflecte intrega personalitate, dar sa se si potriveasca cu tinuta si accesorile alese in acea zi. A inceput ca o frustrare la o lipsa de ceasuri de mana de calitate care sa vorbeasca simultan in diferite medii pentru clienti si de atunci a crescut intr-un grup de sportivi, vedete rock, retaileri si loialisti dedicati care aduc produsele Nixon pe piata.

Alimentat de aventuri pe scară largă și, adesea, uneori de cele care se întâmplă doar pe stradă, Nixon livreaza ceasuri de mana care răspund nevoilor clientilor sai în diverse medii de lucru și de joacă de mare stres. Prin perspectivele echipei dedicate, contribuie la o singură expresie unificată: accesorii proiectate în echipă, personalizate pentru o viață vie.n

Un ceas de mana Nixon se remaraca prin calitate si atentia la detalii. Se gasesc intr-o gama variata de modele ce poti fi accesorizate pentru diferite tinute. Nixon ofera modele de ceasuri dama cat si ceasuri barbatesti ce satisfac atat peroanele ce abordeaza o tinuta business cat si pe cele care prefera o tinuta sport.

Un ceas de mana Nixon reprezinta mai mult decat un simplu accesoriu, devine o promisiune a calitatii.

Arata 1 - 18 din 18
Arata 1 - 18 din 18